- הוסף לסימניות
אני אשמח לרכוש ממך.בשמחה. אבל לזמן קצוב, למקרה שמישהי תרצה לרכוש.
יש לך איך להעביר לב"ב? או למודיעין עילית?
אני אשמח לרכוש ממך.בשמחה. אבל לזמן קצוב, למקרה שמישהי תרצה לרכוש.
מה זה הספר הזה?אני מחפשת את הספר הכל סיפור של פיקסלים
להשאלה יש למשהי?
אפשר לברכפלד היום. אם המחיר מתאים לך ולבוא לקחת בהקדם.אני אשמח לרכוש ממך.
יש לך איך להעביר לב"ב? או למודיעין עילית?
עדין רלונטי למכירה יד 2 האשה המאושרת באמת מי שרוצהאשמח מאוד להשאיל את זה בירושלים
ממש דחוף לי
בירושלים?עדין רלונטי למכירה יד 2 האשה המאושרת באמת מי שרוצה
בירושלים?
אשמח לקבל פרטים ליצירת קשרעדין רלונטי למכירה יד 2 האשה המאושרת באמת מי שרוצה
יש לך פרימיום?אשמח לקבל פרטים ליצירת קשר
לאיש לך פרימיום?
אז אם בא לך תכתבי פה פרטי קשר ואצור איתך קשר
אפשר לברכפלד היום. אם המחיר מתאים לך ולבוא לקחת בהקדם.
עדין רלונטי למכירה יד 2 האשה המאושרת באמת מי שרוצה
לשלוח זה מאוחר מדי, אבל אפשרי בביתר.זה רלוונטי לי. רק עכשיו רואה את ההודעה. אם מישהי מכן יכולה לכתוב לי ל ohadbadi בג'ימייל.. תודה רבה.
לשאולאשמח מאוד להשאיל את זה בירושלים
ממש דחוף לי
אם את יכולה תשלחי לי מייל לכתובת ששמתי.. מאמינה שנצליח לתאם העברה מתישהו..לשלוח זה מאוחר מדי, אבל אפשרי בביתר.
אנייש מישהי שמוכנה להשאיל את הספר "ראויה" במודיעין עילית?
תודה, אני ממש אשמח, ואין לי איך לשלוח לך הודעה
שולחת,תודה, אני ממש אשמח, ואין לי איך לשלוח לך הודעה
עדיין רלוונטי?עדין רלונטי למכירה יד 2 האשה המאושרת באמת מי שרוצה
יכולה לשלוח לי מייל לכתובת שרשמתי למעלה? תודה.עדיין רלוונטי?
www.prog.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: CynicalExplorer, מכון בינת הלב ו-cherry c3 //