פנאי ספר הקומיקס הכי טוב שקראתם מעולם!

• הוסף לסימניות
אייכמן
טיטינק
בין קורי העכביש
מערבולת
עולם גדול
במלחמת העולם השניה
האמזונס
כבוד הנשיא
חטיפה בשחקים
הגרף
ועוד אחד אני לא כול כך זוכר את השם שלו משהו עם איראן ושני בחורים
וכמובן אליקופטר
וכמעט כול סדרת קומיקס סבא מרדכי חלמיש בת שבע הבלין הרשלה

• הוסף לסימניות
אני אגיד איזה ספרים אני ממש ממש לא אסכים לילדים שלי לקרוא -

כל הספרי קומיקס של אברהם אוחיון על כללותם.
פשע גדול הקומיקסים שלו , לא ברור איך עדיין נמכרים בשוק.
אתה טועה יש מלא ספרים של אברהם אוחיון על רבנים על גדולי תורה גדולי עולם אדמורים על מידות על חגים וכו

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אייכמן
טיטינק
בין קורי העכביש
מערבולת
עולם גדול
במלחמת העולם השניה
האמזונס
כבוד הנשיא
חטיפה בשחקים
הגרף
ועוד אחד אני לא כול כך זוכר את השם שלו משהו עם איראן ושני בחורים
וכמובן אליקופטר
וכמעט כול סדרת קומיקס סבא מרדכי חלמיש בת שבע הבלין הרשלה

אתם יודעים מה זה אנחנו המבוגרים רואים למשל את הקומיקס במשכן שילה וככה מציצים לעמוד הילדים 😅
נכון?
ועוד הילדים לא מבינים למה אבא מכיר קומיקסים😅
לא הבנתי...

• הוסף לסימניות
מופתעת שא"א לא כתב - הספרים של מרדכני חלמיש (דוד בן ישי, אלישמע ואפרים יוצאים ממצרים ועוד)
המון ידע, אבל פחות מורכב מאלי וגולד, יותר מותאם לגיל הצעיר
איפה אפשר להשיג בבני ברק את הספרים שלו? במיוחד על דוד המלך

• הוסף לסימניות
ממליצה מאודדדדדד!!!!

הקומיקסים היפים של א. אייכלר

דודי ואודי

בת שבע אינגבר (הבלין)- הרשלה, עקרת בית, אליקופטר,

מוש מושקפיץ

ספרי אלי וגולד- אהרלה, גלגולה של מזוזה, הכתר שניצל וכדו'

הקומיקסים של הסופר ארגמן בחידוש של מ. ספרא

כל הסדרות המדהימות של מ. ספרא- אילו וכאילו, בעקבות רבותינו, קומיקסבא וכו'

הספרים של גדי פולק

הקומיקסים של שירי כהן - סיכוי נוסף, להמלט בית המלך, להבות בלב ירושלים, הכובשים מעבר הנהר, חומדי הארצות, להבות של אש

• הוסף לסימניות
איך לא הזכירו את מרים יעל? וואו - אולי לנוער פחות לילדים

הספרים של חלמיש, א. אייכלר
גם שתי ילדים וצביקה אחד וחבורת אור בלב חמודים - אבל פחות מושקעים (בלי צבע, איור פשוט יותר)

• הוסף לסימניות
היה פעם סדרה של ספרי ומיקס בשחור לבן, ציורי עפרון שבכל ספר היו 2 סיפורים. משהו עם אנוסי ספרד, בריחה ממנזר ועוד כל מיני סיפורים הסטוריים-הם היו מהממים.
אבל נראה לי היום אף ילד לא יקרא קומיקס שחור לבן בציורי עפרון...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה