השטותניק:) הריצני!
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
אחרי שהקמת מושב בית דין וחרצתם את גורלם נשאר רק הביצוע....אז מה עושים עם זה?
למי פונים כדי להפסיק למכור / לשווק את הספרים הללו?
אחרי שהקמת מושב בית דין וחרצתם את גורלם נשאר רק הביצוע....אז מה עושים עם זה?
למי פונים כדי להפסיק למכור / לשווק את הספרים הללו?
אתה טועה יש מלא ספרים של אברהם אוחיון על רבנים על גדולי תורה גדולי עולם אדמורים על מידות על חגים וכואני אגיד איזה ספרים אני ממש ממש לא אסכים לילדים שלי לקרוא -
כל הספרי קומיקס של אברהם אוחיון על כללותם.
פשע גדול הקומיקסים שלו , לא ברור איך עדיין נמכרים בשוק.
דיברתי על הקומיקסים שלו.אתה טועה יש מלא ספרים של אברהם אוחיון על רבנים על גדולי תורה גדולי עולם אדמורים על מידות על חגים וכו
אייכמן
טיטינק
בין קורי העכביש
מערבולת
עולם גדול
במלחמת העולם השניה
האמזונס
כבוד הנשיא
חטיפה בשחקים
הגרף
ועוד אחד אני לא כול כך זוכר את השם שלו משהו עם איראן ושני בחורים
וכמובן אליקופטר
וכמעט כול סדרת קומיקס סבא מרדכי חלמיש בת שבע הבלין הרשלה
לא הבנתי...אתם יודעים מה זה אנחנו המבוגרים רואים למשל את הקומיקס במשכן שילה וככה מציצים לעמוד הילדים
נכון?
ועוד הילדים לא מבינים למה אבא מכיר קומיקסים![]()
אני אומר שגם אנחנו אוהבים קומיקסים לא רק הילדיםלא הבנתי...
חלקהקומיקסים האלה היו במשכן שילה
אז מתי קראתם את השאר אתם המבוגרים
איפה אפשר להשיג בבני ברק את הספרים שלו? במיוחד על דוד המלךמופתעת שא"א לא כתב - הספרים של מרדכני חלמיש (דוד בן ישי, אלישמע ואפרים יוצאים ממצרים ועוד)
המון ידע, אבל פחות מורכב מאלי וגולד, יותר מותאם לגיל הצעיר
באור החיים או יפה נוףאיפה אפשר להשיג בבני ברק את הספרים שלו? במיוחד על דוד המלך
כמעט כל הספרים שלו ביפה נוף אזלו מהמלאי... ובאור החיים לא ראיתיבאור החיים או יפה נוף
תנסו באתר שלוכמעט כל הספרים שלו ביפה נוף אזלו מהמלאי... ובאור החיים לא ראיתי
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים