פנאי ספר הקומיקס הכי טוב שקראתם מעולם!

• הוסף לסימניות
הספרים של דוד ביכמן- מרדכי חלמיש
אלישמע ואפרים יוצאים ממצרים
ילדי שושן מנצחים את המון וכו'
דוד המלך וכו'
עד היום הרבה ידע תורני נשאר לי משם!

וספר שקראתי בתור מבוגרת כבר אבל היא יפיפה ומרגש מאוד זה נקודות של אש של שירי כהן
מרגש עד דמעות1
במיוחד הסצנה שמתואר שם הגאולה...
@שירי כהן

• הוסף לסימניות
סימן חיים (אלי וגולד) לדעתי לוקח את כולם בפער
דיברתי פעם עם 'אלי' השם שמור במערכת;);) והוא אישר לי שזה הכי נמכר
כללית אני (לשעבר) האבא והאמא של תולעי הספרים
ושמתי לב שהספרים על המערב הפרוע ממש טובים כי לדעתי הם מציתים את הדמיון
סימן חיים, תיק מקסיקו, אדמה פראית

• הוסף לסימניות
בן תחת בן- הייתי דומעת כל פעם מחדש בקריאת הספר (גם "השחקן")
אלי וגולד- ספרים איכותיים ומותחים, מלאים בידע (בעיקר הישנים או שהגיל עושה את שלו)
הרשלה- ההומור שיש שם
אהרלה- בתור ילדה החלק הראשון היה די טראומטי בשבילי אבל לא מנע אותי מלקרוא
כל ספרי מרדכי חלמיש על החגים- מלמדים המוןן

• הוסף לסימניות
יש גם את הסדרות של דודי ואודי, פצצה מתקתקת, צביקה והצב (לא זוכרת את שם הסדרה) במיוחד עיר הילדים שהיה אהוב במיוחד!
רובם לא צבועים לכן לדעתי ילדים פחות קוראים עכשו..

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אלי וגולד אבל רק את הספרים הראשונים שלהם (אח"כ הם התפצלו ורק השם נשאר)
עד כמה שידוע לי "אלי וגולד" זה השם הספרותי של הסופר אלי גולדשטיין, ככה שלא היה מי שיתפצל...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה