ממש לא, את אלי אני לא מכיר אבל את גולד אני מכיר (ואגב, זה קיצור של גולדשמידט)עד כמה שידוע לי "אלי וגולד" זה השם הספרותי של הסופר אלי גולדשטיין, ככה שלא היה מי שיתפצל...
אלי - זה הרב אליהו גוט מהוועדה הרוחנית של עיתון משפחה,ממש לא, את אלי אני לא מכיר אבל את גולד אני מכיר (ואגב, זה קיצור של גולדשמידט)
עד כמה שידוע לי "אלי וגולד" זה השם הספרותי של הסופר אלי גולדשטיין, ככה שלא היה מי שיתפצל...
ממש לא, את אלי אני לא מכיר אבל את גולד אני מכיר (ואגב, זה קיצור של גולדשמידט)
אלי וגולד קומיקס הוא שם המותג של צמד היוצרים החרדים אליהו גוט ודוד גולדשמידט. הצמד כתב בעבר את מדור הקומיקס בעמוד האחורי של עיתון ילדים של שבועון "משפחה", שפורסם בהמשך כסדרת ספרי קומיקס.אלי - זה הרב אליהו גוט מהוועדה הרוחנית של עיתון משפחה,
ולפי ידיעתי הם סיימו את שיתוף הפעולה ממש לאחרונה
שכחנו,מופתעת שא"א לא כתב - הספרים של מרדכני חלמיש (דוד בן ישי, אלישמע ואפרים יוצאים ממצרים ועוד)
המון ידע, אבל פחות מורכב מאלי וגולד, יותר מותאם לגיל הצעיר
מצטרף לכל מילהאם מישו יכול להרים את הכפפה ולהעיף את הספרים שלו או לשרוף אותם - יבורך.
פשוט הזוי התיאורים/ציורים/עלילות.
כאילו לא חסר לילדים חרדות.
מכירה 2 ילדים שמפחדים מהצל של עצמם בעקבות הספרים שלו, והרעיונות מוות ופריצות והסתננות לבתים שרק הוא ממציא.
לא מדברת על הציורים עצמם, מחרידים. חסרי צורת אדם.
אז מה עושים עם זה?מצטרף לכל מילה
אל תתנו לילדים שלכם לקרוא את זה..אז מה עושים עם זה?
למי פונים כדי להפסיק למכור / לשווק את הספרים הללו?
לפי דעתי יש בו בעיה של ביטול מחיית עמלק.... כל זמן צריך להחיות את אייכמן מחדש...איך עוד לא הזכירו את זה?
ניצחתי אותך אייכמן.
במיוחד הכרך האחרון 27,943.
בציניות כמובן...
"אלי וגולד".
"סימן חיים"!
הוא לדעתי המוצלח בסדרה.
העלילה המותחת והמורכבת על פני דרמה חוצה יבשות.
"גלגולה של מזוזה" - קומי וקליל יותר.
---
יש עוד רבים וטובים, זה ה1 מבחינתי.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים