פנאי ספר הקומיקס הכי טוב שקראתם מעולם!

קשה לי להאמין לזה...
אמנם אני לא מכירה את הסדרה הזאת,
אבל מחיפוש גוגל קטן ראיתי שהסגנון הוא סגנון "מנגה" מובהק.
זה שמרים יעל מציירת את הקומיקסים בסגנון הזה,
עדיין לא אומר שכל קומיקס בעולם שצויר בסגנון המדובר הוא המקור.
גם אם יש אי אלו קווי בסיס משותפים לעלילה...
דבר שיכול לקרות, בפרט כשמדובר על ז'אנר זהה.

קצת כמו כל אלה שאומרים שדופליקטים הוא חיקוי של הארי פוטר.
לכו לקרוא קצת ספרות פנטזיה, ותבינו שאין שום קשר מלבד הז'אנר.
הקומיקס הזה פרץ כמה גדרות שהיו מקובלים בציבור החרדי. גם סגנון הציור, העלילה, זה שיש בנות בוגרות שמצוירות שם. לא סתם זה פורסם בעיתון משפחה ולא במקום אחר

הקומיקס הזה פרץ כמה גדרות שהיו מקובלים בציבור החרדי. גם סגנון הציור, העלילה, זה שיש בנות בוגרות שמצוירות שם. לא סתם זה פורסם בעיתון משפחה ולא במקום אחר
משפחה פשוט היו הראשונים שהרימו את הכפפה. אבל הם ממש לא היחידים שרוצים לארח קומיקס איכותי או כזה שלא מוחק נשים. קיבלתי פניות אפילו מהעיתון הכי "שומר גדרות" בציבור, כן.
אני פשוט מחויבת לבלעדיות:)

משפחה פשוט היו הראשונים שהרימו את הכפפה. אבל הם ממש לא היחידים שרוצים לארח קומיקס איכותי או כזה שלא מוחק נשים. קיבלתי פניות אפילו מהעיתון הכי "שומר גדרות" בציבור, כן.
אני פשוט מחויבת לבלעדיות:)
מעניין מתי משפחה יתחילו לפרסם תמונות נשים בשם "לא למחוק נשים"..

כשהייתי ילדה רוב ספרי הקומיקס היו בהם נשים
כולל אלי וגולד ומרדכי חלמיש וכו
מה השינוי הגדול??
אני לא נבהלתי מזה שיש נשים (לצערי התרגלנו)
יותר הפריע לי זה:
1. הסגנון 'אניגמה' כזה אם אני זוכר נכון את השם.. משהו ממש חדש (ולדעתי גם לא נוח הכל מטושטש משום מה)
2. הסיפור אך ורק נשים.
3. הדמויות שם נראות לפחות כמו שחקניות הוליווד..
4. יש שם אחת עם שיער לבן שממש נבהלתי לאן מנסים להחדיר את זה (חבר הסביר לי שהדמות חולה וכו' עדיין..)
5. יש שם (בפרק שקראתי) כחמש דמויות, שומרות, 2 אסירות, מנהלת ראשית וכו' - והכל עם נשים בלבד..
סוג של נותן סטיגמה שהכל הגיוני לאשה (פמיניזם אולי?! קטונתי).
חשוב לי להדגיש: לא יצאתי נגד, אני מסביר מה לי צרם מאוד. הגיוני שקוראי משפחה נהנים מזה ולא מבינים מה אני רוצה.

אני לא נבהלתי מזה שיש נשים (לצערי התרגלנו)
יותר הפריע לי זה:
1. הסגנון 'אניגמה' כזה אם אני זוכר נכון את השם.. משהו ממש חדש (ולדעתי גם לא נוח הכל מטושטש משום מה)
2. הסיפור אך ורק נשים.
3. הדמויות שם נראות לפחות כמו שחקניות הוליווד..
4. יש שם אחת עם שיער לבן שממש נבהלתי לאן מנסים להחדיר את זה (חבר הסביר לי שהדמות חולה וכו' עדיין..)
5. יש שם (בפרק שקראתי) כחמש דמויות, שומרות, 2 אסירות, מנהלת ראשית וכו' - והכל עם נשים בלבד..
חשוב לי להדגיש: לא יצאתי נגד, אני מסביר מה לי צרם מאוד. הגיוני שקוראי משפחה נהנים מזה ולא מבינים מה אני רוצה.
אישית לא קוראת את עיתון הילדים
אבל לגבי הדמות עם השיער הלבן- היה על זה פעם אזכור באיזה דיון
היא פשוט לבקנית... מה מנסים להחדיר פה בדיוק??

יש שם (בפרק שקראתי) כחמש דמויות, שומרות, 2 אסירות, מנהלת ראשית וכו' - והכל עם נשים בלבד..
ואם הייתי מציירת סוהרים, היו נזעקים על ייחוד ועל מוגנות. אי אפשר לרצות את כולם...

אז קודם כל - תודה רבה רבה רבה לכל המפרגנים. נעים מאד, אני אלי, מאלי וגולד.
בניגוד לנכתב לא נפרדנו, אלא הפסקנו לעת עתה את הפרסום בגב 'ילדים' של 'משפחה'. אחרי 25 שנה רצופות של פרסום פרק מידי שבוע ו-15 ספרים, מותר לקחת פסק זמן. האם ומתי נחזור? עדיין מוקדם לדעת.
למי שיבקש את רשימת הספרים שלנו (המשותפת, תחת מותג 'אלי וגולד'. גולד מוציא גם ספרים משלו בלי קשר אלי), חלקם יצאו גם באנגלית ובאידיש:
גלגולה של מזוזה
סימן חיים
בין שתי טיפות
סוד המטמון העתיק
האי האחרון
גורל משולש
הכתר שניצל / תעלומת המעטפות
כתב חידה
רק שתיקה אחת
המגדל הפורח
השבט הנעלם
מערב מפולש
הבלשים בלע"ז
תעלומת השמיטוס
זיוף בסהרה
וואוו!
ממש התרגשתי לראות פה הודעה מהיוצר האגדי.

אני רק מסתכלת בשם הניק
משמע שאלי הוא בעצם אישה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה