פנאי ספר הקומיקס הכי טוב שקראתם מעולם!

מסכימה עם זה מאוד
אני רואה את הספרים ואפילו לא נעים לראות שהם נמצאים בחנות /בספריה, ישר אני חושבת על הסבתא ומה שהיא עברה- ואיך הספר עושה צחוק אחד ענק מכל השואה הנוראה שהיתה.

לעומת הספר הזה זכורים לי כמה ספרים ישנים מצוינים שבאמת לימדו ונתנו הצצה לתוך התמודדויות שהיו בזמן השואה, למשל הספר המעולה 'רוצים הביתה' שרות בייפוס ציירה (ואולי כתבה? אני לא זוכרת). הספר לא מציג את המחנות או את המלחמה, אלא מלווה ילדים שנאצלים לעזוב את הבית. נותן רקע וטיפ טיפה קצה של הבנה מה זו מלחמה... בקלות אפשר לסיים את הספר בדמעות...

הלוואי שיצא איזה רב גדול במוצהר נגד כל ספר שעושה צחוק ובדיחה מהשואה, ויפסיקו למכור את הדברים האלו.
רוצים הבייתה כתבה דבורה צוף.

רוצים הבייתה כתבה דבורה צוף.
ספר מקסים וחבל שאין אותו במלאי.
אם יש כן מישה שקשור להוצאה ביפה נוף, כדאי להוציא את הספר מחדש (וגם את פעמון ורימון) בסדרה הנוסטלגית שלהם... זה יחטף!

קודם כל לגבי מרים יעל, הציורים והעלילה שלה פשוט מטורפים!! על זה אין ויכוח.(לדעתי)
והנשים שנמצאות שם-כמו שאמרו, מרגישים בתוך סרט ממש, והנשים (שהן בוגרות) פחות מתאים לדעתי.
אלי וגולד הספרים הראשונים וואוו! מה שהתפרסם בשנים האחרונות במשפחה ב'ילדים', פחות התחברתי.
הספרים של שירי כהן-חבל שהיא לא ממשיכה. הספרים שלה אחד אחד!!
אברהם אוחיון-באמת זה נראה לי טמטום שקוראים ספר אחד צריכים לקנות את כל הסידרה...
אם הרב שלו אמר שזה במקום הטלוויזיה-אז למה זה הספרים הכי בולטים היום בחנויות??🤨
מ.ספרא-הספרים שלו גדושים במסר, במיוחד אהבתי את הסדרה של מאיר להמן בעיבוד שלו, המלך שלומאי,
מגה מוח הבריחה מהמנזר וכו.
בקיצור..יש לי דוקטורט לעניני קומיקס..🤣🤣

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה