אולי בגלל שאני לא בתחום אז אני לא מבין.נכתב ע"י יעקב1;587377:בס"ד
לאיזה הסבר אתה זקוק?
נכתב ע"י מיכאל דב;587436:האם ישנו עומק נוסף בתמונה? אגב : הפריע לי החיתוך של הספר בצד שמאל.
טוב הלכתי לרעות בשדא אחרים בשביל להבין.נכתב ע"י יעקב1;587389:בס"ד
לא מנסה כלום.
אם זה לא מעניין אותך תמשיך הלאה.
נכתב ע"י tamiro;587467:לא טוב טכנית
וגם לא מעניין במיוחד.
צר לי
נכתב ע"י יעקב1;587474:על "מעניין" או לא אין מה לדבר.
אבל לגבי "טכנית" אשמח אם תפרט את הבעיות, כדי שאוכל או ללמוד או להאיר את עינייך.
נכתב ע"י tamiro;587581:אז ככה
ברור לי שבחרת בכוונה בצמצם פתוח כ"כ ורך כ"כ
מה שנותן תחושה שגם המעט שבפוקוס רך לחלוטין
אגב, מישור הפוקוס שלך יצא מוזר לחלוטין (ביחס לזווית בה אתה עומד)
והאנדר כאן, למורת שהוא דבר רגיל אצלך.. לטעמי לא מתאים.
נכתב ע"י יעקב1;587667:בס"ד
תוגה על התגובה. ברשותך תשובות:
איפה שצריך להיות פוקוס יש פוקוס. ואותי זה מספק.
הוא מוזר מהסיבה שלקחתי אותו בזוית אחת וצילמתי בזוית אחרת.
אתה קורא לזה אנדר, צלמי עיתונות תיעודיים קוראים לזה עומק. אבל כמובן עניין של טעם.
נכתב ע"י tamiro;587688:לא הבנתי את נושא עומק השדה
עומק השדה אמור להיות מקבלי לחיישן.
כאן זה נראה שהוא הוזז או שהוא יושב כאילו במקום לא נכון.
(אני לא רומז כאן על עריכה, אני מנסה להבין את הזווית)
נכתב ע"י Shia;587817:לי זה נראה שהתמונה פשוט נקרפה בסיבוב של כ45 מעלות...
נכתב ע"י יעקב1;587690:בס"ד
הוא נשאר מקבילי כשאתה מפקס מקבילי ונשאר לאותו כיוון.
אבל אם פיקסתי כשהמצלמה מוטת לצד שמאל, וביחס הזה הפוקוס היה מקבילי. ואז הזזתי את המצלמה לקומפוזיציה אחרת לצד ימין.
נכתב ע"י יעקב1;588033:בס"ד
הצילום הנוכחי מוכיח באופן חד משמעי שאתה טועה!
פוקוס ננעל איפה שנועלים אותו!
נו מילא...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים