סצנה מתוך איסתרק (עטים, עטים)

מצב
הנושא נעול.
אהמ אהמ.
אולי, כדאי, לפעמים, במצבים מסוימים, פעם ב, לעתים , לפרקים, לסירוגין, זעיר פה זעיר שם, בימי חול זוגיים שחלים בליל ירח מלא, אתם יודעים,

פשוט להמנע. כן-כן. כמה שזה נשמע מוזר,פשוט לא לכתוב. כתבו משהו שהוא 4.7 מעלות דרומה ממה שאתם חושבים שראוי לכתוב עליכם לפום מעלת כבודכם?

לא נורא.
באמת לא נורא. לפעמים שתיקה היא דבר רועם ונורא.
הנה, תראו:

.
האשכול הזה הוקפץ בגלל שאלה של אחד המשתמשים, וענו לו.
האם זה לא התפקיד של הפורום?

יצא ספר חדש של מיה קינן בשם עגור "הברונזה" - מצטטת מתוך מה שהיא כתבה:
עגור הברונזה' ספר מתח עשיר בהרפתקאות
המיועד לנוער בוגר (גילאי תיכון ומעלה) ומתאים מאוד לאלו שאהבו ואוהבים את סדרת 'ממלכה במבחן'.
לפי מה שכתוב שם יהיה בקרוב בחנויות או שבחלק כבר נמצא.

יצא ספר חדש של מיה קינן בשם עגור "הברונזה" - מצטטת מתוך מה שהיא כתבה:
עגור הברונזה' ספר מתח עשיר בהרפתקאות
המיועד לנוער בוגר (גילאי תיכון ומעלה) ומתאים מאוד לאלו שאהבו ואוהבים את סדרת 'ממלכה במבחן'.
לפי מה שכתוב שם יהיה בקרוב בחנויות או שבחלק כבר נמצא.
כן, ראיתי...
זה התפרסם בקטיפה תחת שם אחר, משהו עם עשרת השבטים לדעתי.
לצערי לא עקבתי רצוף, איבדתי מיקוד. אבל זה צריך להיות מעניין מאד.

זה התפרסם בזרקור תחת השם הזה
זאת עלילה לנוער

אה באמת? זרקור?
אז מה זה הסיפור על עשרת השבטים שהתפרסם בקטיפה? (משהו עם איזה אבן חן- אולי אזמרגד, לא סגורה על זה)?
בקטיפה התפרסם 'נהר האיזמרגד' ולהבנתי הוא שונה. נלקח לעולמו בטרם איש ואין איש יבין את זאת.
זה - כנראה חדש.
גם לי קפץ ישירות הסיפור הזה... :)
אבל זה לא עשרת השבטים, סה"כ ראובן אחד שנשאר משבט שנעלם בפתאומיות מוזרה.

ברור לי שאקבל על הראש מן הפורום המגניב עם הדאחקות, ואקבל את הדין באהבה!

אשכול הזה או חלקו לכלה"פ דינו להמחק, ויפה שעה אחת קודם!

בעקבות הקפצתו לאחרונה קראתי את אשכול זה מתחילתו, התאהבתי בעבודות המקסימות/נדירות, צחקתי בבדיחות, וכן כן וכן...בכיתי בפגיעות!
משום שלא יעלה על הדעת שפגיעה קשה כזו תחרט בספרי ההיסטוריה של פרוג קבל עם ועולם. כל קריאה נוספת של ההודעות ההם מוסיפים לפגיעה בִּדְמוּת שיתכן שהינה דמות מוכרת, ואף אם איננה כזו - הלא במסתרים תבכה נפשה על יחס מזלזל ומחפיר בפרהסיא מצד קבוצת אנשים שלא הייתה רגישה מספיק.
אמת נכון היַיתה בה אשמה, (וכמה חשוב לשמור על שמם הטוב של בעלי מקצוע בפרט בעבודות חייהם) ולמרות זאת לא הגיעה לה תגובה קשה זו, לא כך היו הדברים צריכים להתנהל.
אני קראתי ונפגעתי כאילו בי זלזלו, ועל כך מחובתי למחות!

נערך לאחרונה ב:
ולמרות זאת לא הגיעה לה תגובה קשה זו, לא כך היו הדברים צריכים להתנהל.
אני קראתי ונפגעתי כאילו בי זלזלו, ועל כך מחובתי למחות!
אשריכם שיש לכם אפשרות למחות.
לי למשל, לא היתה אפשרות למחות בפורום שלכם על פגיעה מתמשכת, ולא רק באשכול אחד...

בהתייחס לנידון עצמו. הסדרה של ממלכה במבחן ייחודייתה אינה העלילה אלא גיבורי הסיפור בניית דמותם על כל מאפייניהם תחושותיהם לבטיהם מלחמת יצרם, עם איטלגנציה רגשית ורוחנית ברמה אחת מעל כולם, משתווים אליה אולי ספרי ח. רוזנברג/נעמה ול. קליין (סליחה מכל השאר זו רק דעתי...) אלו ספרים שהאדם הקורא אותם יוצא אחר מכפי שנכנס.
והציור. מדהים. אך אינו מאפיין בשום אופן את איסתרק. אולי את יקוואל...

וואהו מטורףף לגמריייייייייייי
אני חולה על הציורים שלך!!!!!!!!!!!!!!!
אליפותתת , אני לא זוכרת בדיוק את הסצנה אבל ההבעות והזויות מושלם!!
אני לא ציירת.. אבל זה מטורף לגמרייי
וגם בעיתון ילדים אני כל פעם פותחת את הקומיקס רק כדי להסתכל על הציורים......:):):)

משתמש הבא שמקפיץ אשכול ישן מורחק מהקהילה.
בתקווה להבנה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה