נכתב ע"י naamah;630282:"אני לא עושה כך, תודה ושלום"
נכתב ע"י תקוה;630259:פנו אלי להצעת עבודה מסוימת אך דרשו מראש סקיצה חינם.
יש דבר כזה לעשות סקיצה בחינם?
"כולם עושים כך!" בטון בטוח מאוד.
האמנם?
הייתי בהלם ...
מה אתם אומרים?
לעשות סקיצה חינם. או לא?
דעתכם חשובה לי.
נכתב ע"י mig;630449:לא מדויק,
כל מה שכולם אומרים נכון,
השאלה מה סוג העבודה.
בתחילת דרכי ממש בצאתי מהסמינר בטרם הייתי מודעת למה הולך, איך הולך, כמה ובעד מה...
נגשתי לראיון עבודה שהשורה התחתונה היתה, עקרונית מקובל עלינו להעסיק אותך השאלה אם תצליחי להתמודד עם סוג העבודה, (לא סטנדרטי) הוחלט על סקיצה/עבודה שאם יעשה בה שימוש יהיה עליה תשלום מלא ואם לא היא נשארת שלי ושלום על ישראל לא עשינו עסקה.
ב"ה העבודה נשאה חן וחסד ועבדתי תקופה יפה מאד בשכר נאה שאם הייתי אומרת: מה זה עבודה על תנאי הרי ראית עבודות שלי, אני הייתי נשארת מובטלת וכו'...
נכתב ע"י שמואל גרינשטיין;630453:תשימי לב שלא מדובר על עבודה מול לקוח. אלא על מקום עבודה מסודר אלא שרוצים לדעת האם סגנון העבודה שלך מתאים להם.
כאשר מדובר על עבודה מול לקוח והוא דורש סקיצה מראש ללא תשלום, זהו ניצול. כיון שאם סגנון העבודה לא מתאים לו, הרי שלא היה פונה למעצב זה, אלא למעצב שסגנון העבודה מוצא חן בעיניו.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים