כללי סקיצה למוצר וכרזה

• הוסף לסימניות
אולי אפשר לקחת את הדמות שעל הקופסא ולהניח אותה באופן שהיא מביטה בשמפו כלומר נשענת על שתי ידיה והמחושים ומסתכלת בהערצה גלויה על המארז.

• הוסף לסימניות
לי היה ברור שזה שמפו, אבל אם זה כ"כ מפריע לאחרים ויש לזה משמעות -
אז היה נחמד אם היה אפשר לעשות את הדמות עם ידיים על הראש, מקרצפת את ה'שיער' אפוף בועות סבון.
אבל זה בטח כבר לא אפשרי (:

• הוסף לסימניות
וזה הסטנד תצוגה בנקודות המכירה. מה דעתכם?

קבצים מצורפים

• shampoo stand maya ENG1.jpg
    KB 324.1 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
נראה טוב מאוד
אתה יכול להציג את זה בתלת מימד?

• הוסף לסימניות
פשוט מתוק!!
אני הייתי קונה

• הוסף לסימניות
זה מדהים! יש לך סגנון יפה גם בציור וגם בגרפיקה!

• הוסף לסימניות
האמת שלקח לי זמן להבין שזה שמפו ולא דבש בבקבוק לחיץ..
אבל זה מאד יפה הכיוון אם כי כמו קודמי הייתי מבהירה את הרקע ומוסיפה לו דבורה חמודה או אולי בגוון של שמיים עננים ואולי להוסיף בועות אם אי אפשר להוסיף לדמות אז להוסיף ברקע.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
אומרים:
BATH FUN TIME -ולא הפוך...
מאד יפה!

• הוסף לסימניות
זה מרשים ומושך מאד!
אני כבר רוצה לראות את המוצר על המדפים....

• הוסף לסימניות
כמו תמיד - עבודה מצויינת.
הכרזה - מה יצא בסוף? (מה שפה זה מן הסתם לא הכרזה הסופית, נכון?)

• הוסף לסימניות
מדהים!!

נכתב ע"י ברק09;1029397:
שלום וברכה,
זה מוצר שאני עובד עליו והייתי שמח לשמוע את דעתכם בנושא :)

מגרה לקנות...רק משהו ברקע טיפונת הפריע לי..
ו..היתי אולי משנה קצת את הצבע של הדבש-שמפו....
אבל כיון שאני לא ממש בתחום הגרפיקה וכו'...אז...
בכל אופן מדהים!!
המון הצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לימדי;1033716:
זה מרשים ומושך מאד!
אני כבר רוצה לראות את המוצר על המדפים....
תודה, בשלב זה זה לא לארץ.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ariels;1033797:
כמו תמיד - עבודה מצויינת.
הכרזה - מה יצא בסוף? (מה שפה זה מן הסתם לא הכרזה הסופית, נכון?)
עדיין לא ידוע. תלוי בלקוח כמובן.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה