נכתב ע"י פופקו;1672559:לא שמעתי שיש סקיצות במקצוע עריכת וידאו....
הוא אמור להכיר את הסגנון שלך מעבודות דומות.
לא שמעתי שיש סקיצות במקצוע עריכת וידאו....
הוא אמור להכיר את הסגנון שלך מעבודות דומות.
נכתב ע"י רקורדית;1673232:מותר לי להגיד משו לא פופולרי?
זה אינטרס שלכם שהלקוח יאהב את הסרט!!!
לקח לי זמן ללמוד את זה, אבל הגישה הזו משתלמת
אני מתחננת ללקוחות- לקצר? להאריך? לשנות מוזיקה? זה סרט שלכם, חשוב לנו שתאהבו אותו, כל פריים וכל שניה בו שתהיה לטעמכם
כמובן- בנעימות אסרטיבית יש לשים גבול, ולפעמים לדרוש תשלום נוסף במקרים חריגים, וכן- לתמחר את הענין הזה של התיקונים/שינויים לטעם הלקוח- מראש
כשעובדים במתח רווחים נכון אין סיבה לא לספוג עוד כמה שעות עבודה ושכולם יהיו מרוצים
נ.ב.- לפני ההתנפלות, שכפ"ץ- אני מתכוונת במקרים רגילים, כשיש תיקונים קלים לפה או לפה, לא שמישו בא ואומר- כל הסגנון לא מקובל עלי
וסיפור אישי-
ערב אחד, באה לפה לקוחה כבודה, צפתה בעבודה מורכבת שכללה הפקה, בימוי ושאר ירקות- ואמור אמרה- אני לא מעלה את הדבר הזה על הבמה. נקודה. זה לא משדר את מה שרציתי. אשלם לכם, אבל לא אשתמש
בהתחלה- זה היה מבאס למדי. היא היתה שותפה בכל התהליך, מעורבת בהכל, מה נסגר איתה?
אחרי כמה דקות, ישבנו איתה בנחת, לראות מה לא מסתדר, על מה יצא הקצף.
כמה פתרונות יצירתיים וגאוניים- (ותודה לכבי יוסקוביץ על הבימוי הנפלא והגמישות היצירתית, אגב אחד הפתרונות היה להמיר פריטים אדומים שהיו בפריים לכתום באפקט צבע...)
ואחרי עוד חצי יום (לילה ליתר דיוק, הארוע היה למחרת) של עבודה- הכל סודר עד לשביעות רצון מלאה+++, כשהיא מעצמה הציעה תוספת תשלום על המאמץ האחרון והנוסף שלא היה צפוי, ולאחר הארוע שגרה מתנה יקרה+ברכה מרגשת
תשפטו אתם- מה עדיף היה- לחתוך ולהגיד- אל תעלי את זה, בעייתך, היית מעורבת בהכל, כולל בצילום של הסצינה עם האדום האדום הזה, שלום ולא להתראות-
או, לנסות להבין מה מפריע לה, איך אפשר לפתור את זה , להתאמץ ולהוציא אותה מרוצה?
מודה לה' על הס"ד, וללקוחה שלמרות הכל היתה אנושית בצורה יוצאת דופן![]()
נכתב ע"י רקורדית;1673232:מותר לי להגיד משו לא פופולרי?
זה אינטרס שלכם שהלקוח יאהב את הסרט!!!
לקח לי זמן ללמוד את זה, אבל הגישה הזו משתלמת
אני מתחננת ללקוחות- לקצר? להאריך? לשנות מוזיקה? זה סרט שלכם, חשוב לנו שתאהבו אותו, כל פריים וכל שניה בו שתהיה לטעמכם
כמובן- בנעימות אסרטיבית יש לשים גבול, ולפעמים לדרוש תשלום נוסף במקרים חריגים, וכן- לתמחר את הענין הזה של התיקונים/שינויים לטעם הלקוח- מראש
כשעובדים במתח רווחים נכון אין סיבה לא לספוג עוד כמה שעות עבודה ושכולם יהיו מרוצים
נ.ב.- לפני ההתנפלות, שכפ"ץ- אני מתכוונת במקרים רגילים, כשיש תיקונים קלים לפה או לפה, לא שמישו בא ואומר- כל הסגנון לא מקובל עלי
וסיפור אישי-
ערב אחד, באה לפה לקוחה כבודה, צפתה בעבודה מורכבת שכללה הפקה, בימוי ושאר ירקות- ואמור אמרה- אני לא מעלה את הדבר הזה על הבמה. נקודה. זה לא משדר את מה שרציתי. אשלם לכם, אבל לא אשתמש
בהתחלה- זה היה מבאס למדי. היא היתה שותפה בכל התהליך, מעורבת בהכל, מה נסגר איתה?
אחרי כמה דקות, ישבנו איתה בנחת, לראות מה לא מסתדר, על מה יצא הקצף.
כמה פתרונות יצירתיים וגאוניים- (ותודה לכבי יוסקוביץ על הבימוי הנפלא והגמישות היצירתית, אגב אחד הפתרונות היה להמיר פריטים אדומים שהיו בפריים לכתום באפקט צבע...)
ואחרי עוד חצי יום (לילה ליתר דיוק, הארוע היה למחרת) של עבודה- הכל סודר עד לשביעות רצון מלאה+++, כשהיא מעצמה הציעה תוספת תשלום על המאמץ האחרון והנוסף שלא היה צפוי, ולאחר הארוע שגרה מתנה יקרה+ברכה מרגשת
תשפטו אתם- מה עדיף היה- לחתוך ולהגיד- אל תעלי את זה, בעייתך, היית מעורבת בהכל, כולל בצילום של הסצינה עם האדום האדום הזה, שלום ולא להתראות-
או, לנסות להבין מה מפריע לה, איך אפשר לפתור את זה , להתאמץ ולהוציא אותה מרוצה?
מודה לה' על הס"ד, וללקוחה שלמרות הכל היתה אנושית בצורה יוצאת דופן![]()
סליחה על החפירה אבל לא מתאפקתאכן כן, לזה התכוון המשורר, אפשר לתקן בשמחה בשביל שיהיה מרוצה, אבל לא להפוך את הכל...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים