דרוש מידע סקר איזה סינון לאינטרנט הכי טוב לשימוש

איזה חברת סינון יותר טובה

• נטפרי

הצבעות: 194 82.9%
  • אתרוג

הצבעות: 12 5.1%
  • רימון

הצבעות: 18 7.7%
  • נתיב

הצבעות: 10 4.3%

• סה"כ מצביעים
    234
מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נטפרי נטפרי נטפרי נטפרי נטפרי נטפרי נטפרי נטפרי נטפרי נטפרי נטפרי נטפרי נטפרי נטפרי נטפרי נטפרי נטפרי נטפרי נטפרי נטפרי נטפרי נטפרי נטפרי נטפרי נטפרי נטפרי נטפרי נטפרי נטפרי נטפרי נטפרי נטפרי נטפרי נטפרי נטפרי נטפרי נטפרי נטפרי נטפרי נטפרי נטפרי נטפרי נטפרי נטפרי נטפרי נטפרי נטפרי נטפרי נטפרי נטפרי נטפרי נטפרי נטפרי נטפרי נטפרי נטפרי נטפרי נטפרי נטפרי נטפרי

• הוסף לסימניות
ניסיתי נטפרי לשלוש ימים וברחתי כל עוד נפשי
מי י שיכול להרשות לעצמו לחכות יומיים כדי שמאמר אקדמי יעלה או כדי לקבל גישה לאיזה קופון, אשריו. אני עדין לא מבינה איך עושים את זה. איך אתם יכולים לחכות אפילו חצי שעה, אפילו 5 דקות, פתיחה של אתר או תמונה?

אני ברחתי מחברת סינון כל עוד נפשי בי כי לא היה למי לחכות - שיבדוק לי אתר או תמונה..
בעצם אפשר לומר שאני זה שבדקתי בשבילם אתרים ותמונות..
ועכשיו ב"ה שמצאתי מישהו כזה - אני מחכה את אותם דקות בשמחה..

ועוד דבר שהוכיח לי את מה שאני כבר יודע -
נציג של חברת הסינון שהייתי בה התקשר ושאל "אם אפשר לשאול למה עזבת?"
עניתי לו "אהה כי גיליתי את נטפרי"
ומיד השיחה הסתיימה ב- "המשך יום טוב"....

• הוסף לסימניות
מענין האם יש נתונים כמה לקוחות יש בכל חברה?

אולי גם את זה נטפרי יסכימו לשתף אותנו כמו כמה תמונות ואתרים כבר נבדקו בדף הבית שלהם:D

• הוסף לסימניות
לא נכון! כל הסינונים מתערבים לך למעשה בהשקפה, אחרת למה הם מסננים? תחליט
אתה לבד מה לא טוב... במילים אחרות: כל סינון הוא התערבות, הוא שוטר אישי ששומר
עלינו מעצמנו, וכל אחד מחליט על סוג השוטר...
רק אינטרנט פרוץ לארבע רוחות רעות נחשב ללא מתערב לך בהשקפה, האמת גם לא מעניין אותו אם אתה בכלל קיים...
השקפה הכוונה בחדרי חרדים ופורום אוצר החכמה...ועוד כמה פורומים מלאים זבל ומחלוקת.
אני שמח שזה חסום כי זה אסור באיסור גמור של מחלוקת וביזוי ת"ח ושקר.
אבל זה קטגוריה אחרת מפריצות ומינות.

• הוסף לסימניות
עדיין יש בעיה קטנה בנטפרי
כשהוא מסנן אוטומטי הוא מסנן גם דברים שאין בהם כלל בעיה אלא בגלל מילה או שניים
לדוג' שיחה על שמירת העיניים יכולה להיחסם בגלל שהמילה "פריצות" תהיה כתובה שם כמה פעמים. ואז חצי מהטקסט יהיה מלא ב**********
או לדוג' כשאתה מחפש סוגי בשמים מסוימים בזאפ וגם הטקסט וגם התמונה חסומים כי היצרן בחר לבושם שם מגעיל. אז אפילו שזה בושם למכירה בלי תיאורים נוספים זה נמחק.
אולי בהמשך זה יסתדר?!

• הוסף לסימניות
וגם שזה הפורום היחיד שפתוח בנטפרי

לא הזכרת אפי' ברמיזא את תחומים שגם פתוח לרווחה בנטפרי...
ואמת"ל גם פורח בנטפרי...

מענין האם יש נתונים כמה לקוחות יש בכל חברה?
אולי גם את זה נטפרי יסכימו לשתף אותנו כמו כמה תמונות ואתרים כבר נבדקו בדף הבית שלהם:D

התכוונת - כמה לקוחות יש בכל חברה/עמותה..

• הוסף לסימניות
עדיין יש בעיה קטנה בנטפרי
כשהוא מסנן אוטומטי הוא מסנן גם דברים שאין בהם כלל בעיה אלא בגלל מילה או שניים
לדוג' שיחה על שמירת העיניים יכולה להיחסם בגלל שהמילה "פריצות" תהיה כתובה שם כמה פעמים. ואז חצי מהטקסט יהיה מלא ב**********
או לדוג' כשאתה מחפש סוגי בשמים מסוימים בזאפ וגם הטקסט וגם התמונה חסומים כי היצרן בחר לבושם שם מגעיל. אז אפילו שזה בושם למכירה בלי תיאורים נוספים זה נמחק.
אולי בהמשך זה יסתדר?!

נכון ב"ה אלו הבעיות בנטפרי תדווח והשיחה על שמירת העיניים תפתח...
והבושם? למה שישקיעו את זמנם בשביל שתראה את אותה מילה?
ואם הבנת מה שם הבושם אז אתה יכול להזמין אותו, ועל הבושם עצמו לא תראה XXXX ....

• הוסף לסימניות
לא יודעת מה ה'עליהום' על אתרוג, אני כבר מעל 6 שנים איתם ומרוצה מאוד! שרות מעולה, זמינות, אפס תקלות, פתוח כל מה שצריך, פתוח חד פעמי מה שצריך לשעות ספורות, וכמובן כל הזבל מחוץ לתחום. מעבר לזה אפשר ליצור רשימה שחורה ורשימה לבנה וכן לבנות רשימת אתרים שרק להם מזדקקים. בקיצור, אם אעבור לנט-פרי זה בעיקר בגלל תאוות השינויים שבי ולא בגלל חוסר שביעות רצון...

• הוסף לסימניות
והבושם? למה שישקיעו את זמנם בשביל שתראה את אותה מילה?
ואם הבנת מה שם הבושם אז אתה יכול להזמין אותו, ועל הבושם עצמו לא תראה XXXX ....
איך תוכל להזמין כשכל הטקסט של הבושם הוא xxxxxxxx לגמרי ולא רק מילים ספציפיות
בנוסף גם התמונה של הבושם חסומה עי' ודו'ק.

• הוסף לסימניות
לא יודעת מה ה'עליהום' על אתרוג, אני כבר מעל 6 שנים איתם ומרוצה מאוד! שרות מעולה, זמינות, אפס תקלות, פתוח כל מה שצריך, פתוח חד פעמי מה שצריך לשעות ספורות, וכמובן כל הזבל מחוץ לתחום. מעבר לזה אפשר ליצור רשימה שחורה ורשימה לבנה וכן לבנות רשימת אתרים שרק להם מזדקקים. בקיצור, אם אעבור לנט-פרי זה בעיקר בגלל תאוות השינויים שבי ולא בגלל חוסר שביעות רצון...
מענין באיזה מסלול אתם?
תנסו לפתוח אתר חסום . תשלחו מייל. תקבלו תשובה מהרובוט האוטומטי שהוא בודק לכם והתשובה במשבצת למטה. שם יהיה כתוב שזה חסום בגלל המסלול שלכם ואין להגיב למייל זה. אלא למייל אחר.
ואז תשלחו עוד מייל... ואז עוד...

• הוסף לסימניות
מענין באיזה מסלול אתם?
תנסו לפתוח אתר חסום . תשלחו מייל. תקבלו תשובה מהרובוט האוטומטי שהוא בודק לכם והתשובה במשבצת למטה. שם יהיה כתוב שזה חסום בגלל המסלול שלכם ואין להגיב למייל זה. אלא למייל אחר.
ואז תשלחו עוד מייל... ואז עוד...

נו?

אני במסלול "אתרוג לעסקים" ואם חסום- חסום! זה לא אמור להיות נגדי, נכון? זה אמור להגן עלי! לעיתים רחוקות ודחופות אני שולחת בקשה שיפתח לי את האתר. הרבה פעמים הרובוט פותח, ואם הוא לא פותח, סימן שזה באמת אתר לא נקי ולא הפסדתי כלום, רק הרווחתי את נקיות נשמתי!

מה, זה המדד לסינון טוב או לא?
בד"כ ברשת אפשר להשיג כל מידע מאתרים נקיים, למעט סרטונים ותמונות שבלאו הכי לא הז'אנר שלי...

• הוסף לסימניות
סקר איזה סינון לאינטרנט הכי טוב לשימוש
זה ממש לא נכון
נטפרי = סינון
אתרוג = חסימה
רימון = חסימה
נתיב = חסימה

וההסבר
בכל החברות יש את מה שפתוח ויש מה שסגור
האתרים הטובים הנקיים פתוחים אצל כולם
האתרים הגרועים סגורים אצל כולם
איפה ההבדל באתר שהוא חצי חצי/ אתר עם תמונות שקשה לסנן (שזה רוב!!!! אתרים)
יש את חברות ה'חסימה' למיניהן שמחליטין כמה זה בעייתי ואו פתוח הכל כולל הקטעים הבעייתים או סגור הכל כולל הקטעים הנקיים
וכאן נכנס "נטפרי" לתמונה ויצר משחק חדש מה שטוב פתוח ומסונן ומה שבעייתי בקטעים האלה מופיע נחסם או XXXXX ואפשר לגלוש בבטחה שכל מה שפתוח נקי ומה שחסום בהחלט בעייתי

• הוסף לסימניות
שאלה על נטפרי:
האם נטפרי מתאים גם למי שמסתובב עם מחשב נייד, או שזה עובד גם עם סינון על הרשת, ואז במקום שאין סינון של נטפרי אי אפשר להתחבר?
יש אפשרות להתחבר גם במקומות שהרשת לא של נטפרי ע"י חיבור לvpn של נטפרי. תוכל לקרוא ע"ז פה .

• הוסף לסימניות
דבר אחד שוכחים כולם שחברות הסינון לא יכולות להביא מוצר מושלם כי לא שייך לסנן אינטרנט שכל הזמן מתפתח, משתנה ומתעדכן.
אז או שיחסמו שרירותית והשירות יפגע
או שיעשו חסימה פחות טובה ואז הלקוח חשוף לתכנים שונים
בעצם זה סוג של שבור חבית ושמור את יינה.
נדרש גם מהגולשים אימוץ הרגלים נכון ולא לסמוך אך ורק על חברת הסינון.
וחוצמזה לא מופרך לומר שעיקר בעיית האינטרנט אצל רוב הציבור היא לא התכנים הבעייתיים אלא הבזבוז זמן שזה גורם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה