מכונת כביסה סקר - יש לכם מכונת כביסה בת 10 שנים? כנסו בבקשה לפה.

• הוסף לסימניות
פעמים רבות שואלים בפורום איזו מכונת כביסה שורדת הרבה זמן.
אשמח שמי שיש לו מכונת כביסה בת יותר מעשר שנות שימוש שיכתוב את שם החברה.
(נכון שיש גם הבדלים בין דגמים, אבל את זה כרגע נעזוב...)

נ.ב. מובטח תודה או שכויח לכל עונה לעניין:)...

• הוסף לסימניות
לחמותי יש מילה יותר 10 שנים

• הוסף לסימניות
AEG לבמט- יש אצל אמא שלי עשרות שנים
היתה לי מכונה כנ"ל 15 שנים - דגם יותר מתקדם (ככל שהמכונות יותר דיגיטליות - אורך חייהן מתקצר :(

• הוסף לסימניות
לנו יש של קונסטרוקטה
יותר מ10 שנים
של 8 ק"ג
ועובדת כמו תעשייתית- מלא מכונות ביום

• הוסף לסימניות
AEG לבמט- יש אצל אמא שלי עשרות שנים
היתה לי מכונה כנ"ל 15 שנים - דגם יותר מתקדם (ככל שהמכונות יותר דיגיטליות - אורך חייהן מתקצר :(
אבל זה מה שיש היום דיגיטלי
ותיקון צריך להוציא את הכרטיס והוא אומר מה הבעיה

• הוסף לסימניות
לפני שבוע הגיעה היורשת של בוש ששרדה 12 שנים.
גם הנקברת וגם החדשה לאוי"ט בוש 7 קילו

• הוסף לסימניות
כמובן שדברים משתנים במשך השנים, בכל זאת אנשים שואלים איזו מכונה שורדת הרבה זמן, ואין מכונות חדשות ששרדו הרבה זמן...

סיכום תוצאות עד כאן...
המשיכו להצביע ולהשפיע!
1669067707578.png

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה