דרוש מידע סקר - מה הוא הנתון המרכזי בבחירת ספר קריאה?

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
אנא עזרו לי (ואני מאמינה גם לעוד סופרים וסופרות רבים) להבין עד כמה חשוב עיצוב הספר, הטקסט האחורי, מספר העמודים ועוד נתונים חשובים.
ענו בבקשה לפי אלו קריטריונים בחרתם ספר קריאה שקניתם לאחרונה?
(בחירה מרשימת אפשרויות ומיינו לפי סדר החשיבות בעיניכם)

1. שם הסופר/הסופרת.
  2. לפי המלצה של חברים/משפחה.
  3. שם הספר + תיאור מאחורה.
  4. מקריאת קטעים ומדיפדוף.
  5. עיצוב הכריכה.
  6. מספר העמודים. (העובי של הספר)
  7. אחר.
יכולה להעיד על עצמי:
1, 3, 4, 2.

• הוסף לסימניות
אנא עזרו לי (ואני מאמינה גם לעוד סופרים וסופרות רבים) להבין עד כמה חשוב עיצוב הספר, הטקסט האחורי, מספר העמודים ועוד נתונים חשובים.

1. שם הסופר/הסופרת.
  5. עיצוב הכריכה.
  7. אחר.
יכולה להעיד על עצמי:
1, 3, 4, 2.

4,3,1

הסבר מה שלא בחרתי...
2 - סומכת על עצמי בענייני ספרים וטעם. על אחרים פחות...
5 - יכול להיות שהספר יפה מאוד, אבל הכריכה התפקששה, וכן להפך. כריכה מושקעת אבל תוכן הרבה פחות...
6 - פעם זה היה פקטור. כמה שיותר, אבל היום יש פחות זמן, אז האיכות עולה על הכמות.

• הוסף לסימניות
4,3,1

הסבר מה שלא בחרתי...
2 - סומכת על עצמי בענייני ספרים וטעם. על אחרים פחות...
5 - יכול להיות שהספר יפה מאוד, אבל הכריכה התפקששה, וכן להפך. כריכה מושקעת אבל תוכן הרבה פחות...
6 - פעם זה היה פקטור. כמה שיותר, אבל היום יש פחות זמן, אז האיכות עולה על הכמות.
תודה על התשובה! מסכימה עם כל מילה :) מעניין אלו עוד דעות יהיו כאן...

• הוסף לסימניות

1. שם הסופר/הסופרת.
  5. עיצוב הכריכה.
  7. אחר.
יכולה להעיד על עצמי:
1, 3, 4, 2.
3
2
1
4

• הוסף לסימניות
כלומר חוץ מאחת העונות שהיא מעצבת גרפית בעצמה, אף אחד לא מסתכל על הקנקן (הכריכה) אלא מה שיש בתוכו?
(וגם למעצבת זה לא במקום הראשון:) )

• הוסף לסימניות
הכריכה זו אומנות בפני עצמה, היא לא קשורה לכשרון הכתיבה. כלומר נחמד לקבל ספר שהעטיפה עצמה אומנותית או מעניינת ומתכתבת עם הסיפור. אולי יש שיגידו שזה משדר על מקצועיות של הסופרת. מענין יהיה לעשות סקר עד כמה אנחנו יודעים לשחזר כריכות של ספרים... החלק המשמעותי בכריכה מבחינתי הוא הטקסט האחורי

• הוסף לסימניות
אנשים עם זכרון חזותי בוודאי יצליחו לשחזר כריכות. אני משחזרת :) אבל עובדה שהרבה מהספרים האהובים עלי הם בעלי עיצוב כריכה בינונית

• הוסף לסימניות
כחובבת כתיבה, קריאה ואומנות בד בבד... רק אוסיף שהכריכה כן משקפת בעיני את הכבוד שהסופר נותן ליצירה שלו, בין אם היא לטעמי ובין אם לא. אבל הכבוד הזה לא ישפיע עלי בבחירת הספר. הוא רק נתון חביב מהצד. בספרי ילדים ונוער צעיר לכריכה יש יותר השפעה לענ"ד

• הוסף לסימניות
אין לי זמן לבדוק ולדרג מספרים...
אבל אשמח לעזור--
השם של הסופרת הכי חשוב לי
כריכה לא מעניינת אותי בכלל
עובי הספר חשוב לי- כי אם אני כבר קונה שיהיה משהו שווה...
המלצות- רק מאנשים שאני מכירה אותם ואת העומק הרגשי שלהם וסומכת עליהם...
בסוף מחליטה בעיקר לפי כריכה אחורית ודפדוף

• הוסף לסימניות
אין לי זמן לבדוק ולדרג מספרים...
אבל אשמח לעזור--
השם של הסופרת הכי חשוב לי
כריכה לא מעניינת אותי בכלל
עובי הספר חשוב לי- כי אם אני כבר קונה שיהיה משהו שווה...
המלצות- רק מאנשים שאני מכירה אותם ואת העומק הרגשי שלהם וסומכת עליהם...
בסוף מחליטה בעיקר לפי כריכה אחורית ודפדוף
תודה על התשובה! תשובה כזאת מפורטת עוזרת אף יותר ממספרים מדורגים! כתבתי אותם רק כדי להקל על מי שקשה לו לכתוב באריכות:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה