בית שמשניק
מהמשתמשים המובילים!
- הוסף לסימניות
80 תוצאות של דירות 5 חדרים ומעלה (עם ממ"ד) עד 1.62M זה מספיק?בנתיבות אתה מקבל במחיר הזה 4 חדרים לא גדולה ולא מרווחת, עם מרפסת קטנה.
80 תוצאות של דירות 5 חדרים ומעלה (עם ממ"ד) עד 1.62M זה מספיק?בנתיבות אתה מקבל במחיר הזה 4 חדרים לא גדולה ולא מרווחת, עם מרפסת קטנה.
אני מדבר על פרויקטים חרדיים בנתיבות (על הנייר). המחיר הוא 4 חדרים 1.6.80 תוצאות של דירות 5 חדרים ומעלה (עם ממ"ד) עד 1.62M זה מספיק?
ShieldSquare Captcha
באמת? זה המחיר?אני מדבר על פרויקטים חרדיים בנתיבות (על הנייר). המחיר הוא 4 חדרים 1.6.
אני נוטה להעריך שב'משך השנים' שלך לא עובר את שלוש שנות נישואים.ראינו במשך השנים כי מי שנשאר סמוך למרכזי התורה היה ס''ד מיוחדת לרכוש דירה
ומאידך הפריפריאלי נשאר שם ללא יכולת-ואכמ''ל!
אין אפשרות הרחבה באחיסמך!!!באחיסמך 3 חדרים ואפשר להרחיב.
יש לנו ילדים נשואים בפריפריה ובמרכזאני נוטה להעריך שב'משך השנים' שלך לא עובר את שלוש שנות נישואים.
כי אחרי שתהיה נשוי עשר שנים ויותר תגלה לפתע חברים שנצמדו למרכזי התורה, אךבגלל נסיבות החיים גילו שגם בפריפריה ישנם מרכזי תורה וקנאת סופרים.
וכדי להישמע משכנע, גם אני אחתום בר"ת- ועד"ל ל"ד.
(ועדיף לשתוק לא לדבר)
לאבאמת? זה המחיר?
באמת? זה המחיר?
בקריית בית הלוי אכן יש מענק, אבל המחיר לפני מענק הוא כ 1.6 ל4 חדרים.לא
זה המחיר לדירת חמשה חדרים 1.6
לא ידוע לי על דבר כזה, ובאופן אישי אני לא מאמין שיהיו קונים במחיר הזה (בזמן שאפשר לקבל באותו סכום דירת 5 מוכנה חדשה ומרווחת)בפרויקט חרדי אחר בנתיבות, אם אני זוכר נכון המחיר הוא 1.6 ל4 חדרים.
כעת בדקתי המחיר בבית הלוי הוא 1.52 לפני מענקבקריית בית הלוי אכן יש מענק, אבל המחיר לפני מענק הוא כ 1.6 ל4 חדרים.
בפרויקט חרדי אחר בנתיבות, אם אני זוכר נכון המחיר הוא 1.6 ל4 חדרים.
ברכסים לדוג' נראה לי אפילו יותר יקר.
מכיר מישהו שקנה בקומה 4 בבית הלוי, דירה 102 מ"ר עם מרפסת סוכה פחות מ3 מ"ר (ס"ה מרפסת כ15 מ"ר)כעת בדקתי המחיר בבית הלוי הוא 1.52 לפני מענק
ובזמנו בדקתי שבאזורים האלה דירה על הנייר עולה יותר מדירה בנויה
מה הפשט בזה?כמו שאתה אומר, על הנייר יותר יקר מדירה מוכנה.
יש הורים חונקים,יש לנו ילדים נשואים בפריפריה ובמרכז
שתגדלו תבינו
אז ככה, מי שמטפל בפועל בויזניץ עם הדיור זה הרב חיים מאיר בו הגדול של האדמור הוא כבר מזמן רצה לפתוח עוד פריקטים חוץ מעפולה אחרי שעפולה כבר מיצתה את עצמהמה זה ההצעות על משהו צמוד לבית אריה? @בעזר השם ספק לנו מידע
אפשר לענות בבוטות במקומה?@בעלת שאיפה ,
אשמח להסבר מה הכוונה סיעתא דשמיא,
אם יש למשפחה אפשרות לשלם דירה במרכז, בהנאה, אין זה סייעתא דשמיא מיוחדת, אלא יכולות כספיות שלא כל אחד התברך בהם.
אבל אם אין אפשרות ונקרעים כל חוש בשביל זה, אז מה הסיעתא דשמיא בזה?
חוסר רוגע?
חוסר שלווה?
דקדוקי עניות?
אני לא רוצה לענות בבוטות,אפשר לענות בבוטות במקומה?
כל אברך/ אשת אברך שהכרתי ששאלו רב (מלבד ניקית אחת שכתבה כאן) קבלו הוראה לעבור לפירפריה מסויימת (כל אחד לאחרת, כל אחד מול גדול דור שונה). הגדילה לעשות זוג צעיר שיכל לקנות דירה עם משכנתא קטנה במקום מרכזי או בלי בפריפריה, ובכלל לא תכנן ללכת לפירפריה והרב שלח אותם לשם, חזרו אחרי שבוע לרב הסבירו שההורים מתנגדים (בעל המאה הוא בעל הדעה.. וזה היה כסך של ההורים) הרב נתן תשובות בשביל ההורים, אחרי שבוע חזרו שוב ואמרו לו את האמת שהזוג לא רוצים רוחנית אז גם הם קבלו תשובה, ורק אז קנו... הגדול הדור שענה להן כבר נפטר, הם מודים לו עד היום.
למה אנשים מתנגדים?
מסיבות גשמיות קרבה להורים , רצון בילדים לידם, קרוב לעבודה, וכו זו זכותם,
רק שלא ישקרו ועטפו את זה בסיבות רוחניות---
בקיצור הסיפור עם בית אריה נשמע כמו "עז" שמכניסים כדי להוריד את הציבור מעמנואל.אני שוחחתי עם צוויבל וזה מה שהא אמר, שמעמנואל ירדו כנראה לגמרי, והם בוחנים אפשרויות חילופיות כגון בית אריה - עופרים שזה ממש סמוך לברכפלד וזה במרכז אלא מאי המקום אינו זול והם באמצע דיונים אם כשיבנו במקום בנינים גבוהים י ותר מדו קומתי אם זה יצא זול וכדו'.
נחליאל זה טוב אבל עמנואל זה לא טוב?ולתוספת נופך קרוב משפחה שלי ישב כבר פעם מטעם ויזניץ לבדוק אופציה של נחליאל (אני לא זוכר במדויק עם מי אבל זה אני זוכר שישב במשרדים ברחוב פארן ברמת אשכול בירושלים)
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים