סקר עלות אינטרנט, אודה מאד לתשובותיכם.

• הוסף לסימניות
79 ש"ח = בזק 15 מגע
42 ש"ח נתיב מסלול מורחב+ספק

לכל אלו השואלים סינון נתיב כולל גם ספק באמצעות 018 ולא משנה אם לוקחים את זה או לא המחיר נשאר אותו דבר,
וכן המסלול של בזק עולה אחרי שנה ב10 ש"ח

• הוסף לסימניות
שימו לב!
אפשר לחסוך בדמי ההתקנה בבזק ולשלם 69 ש"ח במקום 180 ש"ח
דרך משווק פרטי,
המייל שלו: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
וכן אפשר להתחבר אצלו לכל חברות התקשורת כמו 013 ו'012 וכן כל חברות הסלולאר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ורחוק;1485241:
אפשר לראות כאן , יש "דיל" של תשתית בזק + רימון כספק .
90 ש"ח לחודש למשך שנה .
אם רוצים ראוטר זה עוד 10 ש"ח לחודש אם אני לא טועה

איפה אפשר לראות ?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י quest;1173366:
תודה לכל העונים, אכן יש פערים בתחום ולמען האמת די נדהמתי מהפערים, במיוחד אצלך גילה, 209 ש"ח!! וואו!! את נמצאת כנראה על תוכנית ישנה, חשוב מאד להתעדכן כל פעם במצבעים שיש.

סטיק הוא אחד הפתרונות הזולים למי שלא עובד עם קבצים בנפח כבד מאוד, אני עובדת עם סטיק באופן קבוע ולשימושים שלי הוא מספיק בהחלט, הסטיק הולך איתי לכל מקום והיתרון הוא שאני יכולה להתחבר מכל מחשב, גם כשאני אצל לקוחות שאין להם אינטרנט וברבע מחיר ממחיר ממה שאת משלמת.

מלבד זאת היום גם אפשר להתחבר לנתיב בעלות חד פעמית של 99 ש"ח ועלות חודשית של 20 ש"ח בער, לא ישירות דרך נתיב, דרך משווקים מורשים.

האם המחיר הזה בנתיב הוא רק עבור משתמשי הסטיק או גם למשתמשים רגילים?
באם כן. אשמח מאד לקבל טלפון של משווק כנ"ל.

• הוסף לסימניות
105 לבזק (כולל קו קל)
+ 46 לאתרוג

• הוסף לסימניות
89 לבזק 15 מגה
45 לאתרוג

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה