הגדול שלי גדל בלי מוצץמאחלת לך הרבה הצלחה ושהתינוקת תסכים לקחת בסוף מוצץ.
כי אצלי רק הילד הראשון לקח מוצץ בלי בעיות, אחר כך שלושה ילדים גדלו בלי מוצץ! לשום סוג לא הסכימו! גדלו על הידיים שלי וכנ"ל אצל המטפלת.
דוחפים מוצץ כל פעם שהגברת רעבה לכמה דקות טובות, מרוב רעב היא תמצוץ אותו וכמובן תתעצבן שלא יוצא ממנו אוכל, אבל בסוף היא תתרגל. אצל הבן שלי זה עבד יופי. הוא לא משוגע על מוצץ עד היום, אבל לא הולך לישון בלעדיו ונרגע איתו מצוין. בהצלחה.
יש מוצץ בדיוק בשבילך
הוא נקרא מוצץ לסרבנים או לפגים
אני חושבת של חברת טומי טיפי אבל לא בטוחה
יש לו צורה של פטמת בקבוק שלתוכה האמא מכניסה את האצבע וכך התינוק שאוהב את הריח של האמא מוצץ את המוצץ, אחרי שנתפס בפה אפשר כמובן להוציא את האצבע והתינוק נשאר עם המוצץ בפה.
דוקא צריך לתת את המוצץ כשרגועים ולא רעבים ,
כל פעם כמה דק' להתעקש , לעמוד ממש כמה דק' עם המוצץ בפנים ,
אבל רק כשרגועים .
אחרי כמה ימים כבר מתרגלים .
מנסיון!
של טומי טיפי החומים עושים את העבודה מצוין.
לא מזמן ראיתי אמא ותינוק סרבן שהיה לו מוצץ ממש מענין ומוזר שקוף עגול כזה פטמה לא במראה סטנדרט, היא אמרה שזה מיוחד לסרבנים.
אם יצא לי אשתדל לשאול אותה פרטים.
לתת לה מוצץ רק כשהיא רגועה. כשהיא עצבנית ועייפה זה לא יעבוד. כל פעם כמה דקות בלי להתייאש.
לי עבד בגיל חודשיים וחצי רק עם מוצץ של BIBI
כל הנ"ל יעזרו גם למוצצי אצבע???אני ממש רבתי עם הילדים שלי לקחת מוצץ. לאחד מהם זה לקח חצי שנה!
ניסיתי את כל הסוגים, כולל זה שבהודעה מעלי.
נאדה.
חצי שנה שהחזקתי לו את המוצץ בפה, כאילו שהוא מוצץ.
העקשנות ניצחה, ב"ה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים