ממתי יש שם אפשרות כזו?![]()
![]()
א-ו-ף-!-!-!
עשיתי סרולוגית ב"מעייני הישועה", בחמש מאות שקלים חדשים.
אין לי נוגדנים...
אין צורךיש צורך להזמין תור?
אין לי מושג, אבל זה 24 שעות ביממה ולא צריך להזמין תור.ממתי יש שם אפשרות כזו?
כמה עולה?באיחוד הצלה בירושלים פתוח 24 שעות ואין צורך להזמין תור
אנחנו מחלימים מלפני כמה חודשים, לא רוצים לקחת סתם חיסון נוסף לפני שבודקים אם עדיין יש נוגדנים. הרופאים יתנו הפניה???
לגבי קופת חולים מאוחדת(בשאר הקופות אינלי מושג)- לכל הרופאים זה אותו דבריש רופאים במאוחדת שידם קלה על ההפנייה??
כן, זה 160 ש"ח, אבל צריכים להזמין תור.ויש בתל השומר לפני חודש אני יודע שהמחיר היה 160 ש"ח אני ישים כאן מס' טלפון ותבררו כמה עולה וכו'
035305000 זה המספר של הבדיקות בתל השומר ניתן ליצור קשר ולבדוק כמה עולה
נראה לי 249 ש"חכמה עולה?
תלוי בגיל.מחיר? מיקום?
כן, כמו שכתבתי, עשיתי ב"מעיני הישועה" החמש מאות שקליםתלוי בגיל.
מקווה שרלוונטי.
העיריות השונות פתחו מוקדים לגילאי 3-12 חינם ללא הפניה,
האחרים בקופות לפי הפניית רופא משפחה
להתחסן אני ממש לא רוצה...אני אמרתי לרופא שאני רוצה להתחסן אבל קודם לבדוק אם אין לי נוגדנים ,ואז אישרו לי.
נ.ב זה לא היה עכשיו.
אפשר לנסות ,הם רוצים שהתחסנו.....
סליחה על השאלה..להתחסן אני ממש לא רוצה...
אז יש עוד אופציה, להגיד שהיית בבידוד / חולה ללא בדיקה.
ואני בלי לאיים -קבלתי.איימתי עליהם שאם הם לא מוציאים לי הפניה לבדיקה סורולוגית אני עוברת כל המשפחה קופה..
השאלה מתי?ואני בלי לאיים -קבלתי.
אמרתי לרופא שחלינו בעבר, ואנחנו רוצים לבדוק מה רמת הנוגדנים כיום.
כנ"ל.ואני בלי לאיים -קבלתי.
היום!השאלה מתי?
יש לי פתרון לחברי קופת חולים מאוחדת
איימתי עליהם שאם הם לא מוציאים לי הפניה לבדיקה סורולוגית אני עוברת כל המשפחה קופה..
חמש דקות היו לי 2 הפניות משני רופאים
בלי לאיים לא קיבלתי.ואני בלי לאיים -קבלתי.
בכל זמןהשאלה מתי?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים