- הוסף לסימניות
אשמח שתמחקי גם רק ליתר ביטחון (למרות שזה מייל שהוא רק של פרוג)תיזהרי יחסמו אותך
אשמח שתמחקי גם רק ליתר ביטחון (למרות שזה מייל שהוא רק של פרוג)תיזהרי יחסמו אותך
לא קשוראשמח שתמחקי גם רק ליתר ביטחון (למרות שזה מייל שהוא רק של פרוג)
את שלי מחקתי ביקשתי שתמחקי כי את ציטטת אותי ליתר ביטחון שלא יחסמו אותילא קשור
פרוג יחסמו אותך
כדאי לך למחוק את ההודעה עם המייל
נראה לי שהיא התכוונה לגו 2040את אולגה בכמה תחפושות אומרת לה שהיא אמא שלה משהו כזה
הסיפור הוא כאילו קודם ל לא ליפול1
כשנחמה הייתה קטנה
לא הסתכלתי אחורה..נראה לי שהיא התכוונה לגו 2040
איך יש לך את זה?את אולגה בכמה תחפושות אומרת לה שהיא אמא שלה משהו כזה
הסיפור הוא כאילו קודם ל לא ליפול1
כשנחמה הייתה קטנה
אני מחוברת לעדכונים שלהם במיילאיך יש לך את זה?
איך מתחברים?אני מחוברת לעדכונים שלהם במייל
שולחים להם מייל
ומבקשים להתחבר או משו כזה
תתקעי רווח באמצעאם אני אכתב את המייל שלי זה ייחסום לי מה אני יעשה?
לכתוב בלי הסיומתאם אני אכתב את המייל שלי זה ייחסום לי מה אני יעשה?
אשמח לקבל למיילm0534195562 @ gmail.comיכולה לשלוח בשמחה למי שרוצה
תכתבו כתובת מייל...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים