מופעי תרבות סרטים לנשים פסח תשפ''ה

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
אף אחת לא יודעת איך קוראים לשחקניות בקונטרול אי???:(
זה מעניין אותי ממש!!!

• הוסף לסימניות
לא ראיתי עדיין
אם אראה , אומר לך...

• הוסף לסימניות
אני אהיה בחג בבית שמש, בני ברק, ירושלים וקרית ספר.
כך שזה לא משנה
אז אם יש לכם מידע על אחת מהערים האלו אני אשמח.
תודה!

• הוסף לסימניות
הסרט סודות בוערים זה על האינקוזיציה?

• הוסף לסימניות
משהיא היתה ב פרטאצי של מירי ברנשטיין?

• הוסף לסימניות
מה הרקע של זה.?
תפרטו קצת

• הוסף לסימניות
קונטרול אי סרט יפה,
רוב השחקניות שם טובות,
מטילדה מדה ז'ה וו והרופאה מסלנטו 2 מציגות שם,
זה מדבר על התמכרויות, רעיון יפה אבל יש להם נטיה להכניס את המסר במפורש, אני מעדיפה שיתנו לי להבין אותו לבד.
סוג של אופי.
תהנו!

• הוסף לסימניות
שמעתי שדינה פרלשטין הסריטה סרט בשם קשר השתיקה
הם החליפו את השם לסודות בוערים?

מעניין ,

כי בקשר השתיקה הבנתי שעומר נודלמן משחקת.
השאלה אם זה אותו סרט או שניים שונים?

• הוסף לסימניות
שמעתי שדינה פרלשטין הסריטה סרט בשם קשר השתיקה
הם החליפו את השם לסודות בוערים?

מעניין ,

כי בקשר השתיקה הבנתי שעומר נודלמן משחקת.
השאלה אם זה אותו סרט או שניים שונים?
זה היה שם ראשוני בלבד.
שינו את השם ל"סודות בוערים"

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה