- הוסף לסימניות
אחותי הלכה לסודות בוערים ושמעה מחברות שהלכו לשתי הסרטים שקונטרול אי יותר יפה
את מתכוונת למופע "פרטאצ'"???משהיא היתה ב פרטאצי של מירי ברנשטיין?
למי הוא מיועד?את מתכוונת למופע "פרטאצ'"???
מה ספוילר כאילו??מה הרקע של סודות בוערים?
שירין? באיזה סרט?
אחרי הסוף של רחל שור
בטוחות?
כי היא לא הייתה משהו מיוחד בסרט הזה... (לטעמי בכל אופן)
ואתם אומרות שהיא מציגה בבחורים טובים-נו שיהיה,
שמתן לב שזה כבר סרט שני ברציפות שדינה פרלשטיין לוקחת משם שחקניות מוכרות?
(בסרט הקודם-זהות כפולה הגיבורה הראשית מוכרת גם כשחקנית בבחורים טובים)
נראה לי היא דברה על ליאנה עיון. עדי לא שיחקה בזהות כפולה (הסרט האחרון של פרלשטיין)אני לא ראיתי את אחרי הסוף אז אין לי מושג אם זו היא
ככה שמעתי אבל
מי השחקנית שאת מדברת עליה? ליאנה? או עדי?
חח לא!!רגע אז בואו נעשה סדר כי קצת התבלבלתי פה:
1. מציגה ששיחקה את שירין באחרי הסוף-מציגה גם כגיבורה ראשית בסודות בוערים
2. שחקנית ששיחקה בבחורים טובים-לא נמצאת בסרט חרדי כרגע
הבנתי נכון?
כן תודה!!!עכשיו זה ברור?
לא ראיתי את זהות כפולה....נראה לי היא דברה על ליאנה עיון. עדי לא שיחקה בזהות כפולה (הסרט האחרון של פרלשטיין)
איך אפשר ללכת לשתי הסרטים כשההקרנות הראשונות היו אתמול באותם שעות?אחותי הלכה לסודות בוערים ושמעה מחברות שהלכו לשתי הסרטים שקונטרול אי יותר יפה
אצלינו בעיר זה תחת קטגוריה של נשים ובחורות מעל 18המופע מיועד לדעתי לבחורות צעירות, הן ממש נהנו.
כמובן שהחברות עבדו עליה...איך אפשר ללכת לשתי הסרטים כשההקרנות הראשונות היו אתמול באותם שעות?
ידוע לך אם יש את ההופעה הזאת בבית שמש?את מתכוונת למופע "פרטאצ'"???
הייתי בקונטרול אי היה מהממםאני חייבת לדעת איזה סרט יותר יפה............
מתח או רגש?הייתי בקונטרול אי היה מהממם
בהתחלה לא האמנתי שזה הפקה של ר. אליאס מידי הרבה בינה מלאכותית ודברים בלי קשר של ממש...
אבל אני ממש אוהבת את ההפקות שלה והייתי בטוחה שהיא לא תאכזב...
ובאמת היה מיוחד
מסר מהמם
אין עליה המפיקה הכי טובה
תמיד ברמה!!
משהו בניחוח שונה ממה שאנו רגילות תמיד...
אהבתי וממליצה מאוד!
הסרט שעתיים ושמונה דקות...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים