- הוסף לסימניות
גם וגם לא מתח היסטרי. (היה צרחות)מתח או רגש?
העלילה מעניינת יש מתח ועניין....
גם וגם לא מתח היסטרי. (היה צרחות)מתח או רגש?
מי זו?1. שחקנית ששחקה את שירים באחרי הסוף משחקת בסודות בוערים ולא משחקת בבחורים טובים
זה לא היא!לא ראיתי את אחרי הסוף
אבל אם אני לא טועה עומר נודלמן שיחקה את שירין
ככה בכל אופן זכור לי שהיא סיפרה באיזה ראיון על משחק בחרדי
באיזה עיר?דחוף!
מתי יש דה זה וו
ואיך אינדיגו? מפחיד? שווה ללכת?
50 צהריםקונטרול אי או סודות בוערים מישהי יודעת כמה עולה במודיעין עילית?
לא משנה עירבאיזה עיר?
50 צהרים
60 ערב
אוקייזה לא היא!
אני יודעת איך היא נראת ואיך שירין מאחרי הסוף נראת וזה לא היא!.....
הבלבול בגלל שגם בסודות בוערים יש שחקנית שקוראים לה שירין... (שזה לא עומר)
אינדיגו מטורף אם את רוצה יש אותו בבית שמש השבוע ולפי מה שזכור לי זה ממש מפחידאינדיגו מפחיד?
לא סרט שני, בכל הסרטים שלה היא לוקחת שחקניות ישראליות מוכרותבטוחות?
כי היא לא הייתה משהו מיוחד בסרט הזה... (לטעמי בכל אופן)
ואתם אומרות שהיא מציגה בבחורים טובים-נו שיהיה,
שמתן לב שזה כבר סרט שני ברציפות שדינה פרלשטיין לוקחת משם שחקניות מוכרות?
(בסרט הקודם-זהות כפולה הגיבורה הראשית מוכרת גם כשחקנית בבחורים טובים)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים