מופעי תרבות סרטים לנשים פסח תשפ''ה

מצב
הנושא נעול.
רק כיבו את האורות וכבר צעקותתתתת, מה קרה???
כל תחילת קטע כשמישהו הולך, עומד, מתיישב, חושב, צרחותתתתת,
באמת מעצבן!!

אני חזרתי מ"סודות בוערים" אין דברים כאלה!
עלילה מרתקת! לא דמיונית, שחקניות אוההה וביצוע מדהים!
כמו שצפיתי מראש הבנתי ש'קונטרול' יותר דמיוני, בינה מלאכותית,חלליות, הזיות, מטוסים ושמים עפים ועוד דברים שלא הגיוניים.....
לכן - אוהבת הרבה יותר את פרלשטיין! לא נסחפה עם הדור הצעיר והריגושים האין סופיים שאי אפשר לספק כבר, רק דרך דמיונות!!

נערך לאחרונה ב:
הכל עניין של הצע וביקוש:
בערים כמו ירושלים-עולה יותר כי הקהל מסכים לשלם מחיר כזה
ובערים כמו בית שמש/בני ברק-הרבה יותר זול-למה? כי אף אחד לא ישלם יותר מ60 שקל נקודה.
מכירה אישית סטנדאפיסטית (קרובת משפחה) שעושה הקרנות בכמה ערים מרכזיות-אבל רק בירושלים לוקחת הרבה-כי רק שם אפשר...
לא מסכימה איתך לגבי בית שמש,
עולה פה 65 הקרנת ערב 55 הקרנת צהריים, נראלי אותו מחיר כמו ירושלים!

באשדוד שילמו 70
[אני לא אשדודית] ונשים וילדות שילמו פה טוב מאד.
באה אמא עם 4 בנות = 350 ש"ח
הוצאה נחמדה באמצע חול המועד, בהחלט.

אני הייתי ב2 הסרטים כל אחד מיוחד בקטע שלו ממליצה עליהם....
בקונטרול אי העלילה ממש הזכירה לי סיפור בהמשכים מעיתון קטיפה על המטוס שהתרסק וההזיות שהיה להם ושלא מצאו אותם
אני אשמח שתכתבו אם עוד מישהיא הרגישה את זה גם
חוץ מזה היה מיוחד ויפה היה נחמד לראות את מטילדה מד'זה וו משחקת תפקיד של רשעית..

איך פתאום כל הנשים נעלמו?
מה לא ברור?
הם רצו להגיע לבקתה אז הם נעלמו לאט לאט (כל אחת בתור שלה)-חוץ מאנה שהחזירו אותה בחזרה
מה שלא ברור זה איך הם לקחו סיכון עם שבט הילידים, הם אמרו שהם עושים את זה בזמן שהגברים לא נמצאים-אבל זה עדיין מסוכן...
מטילדה מד'זה וו משחקת תפקיד של רשעית..
נכון, אבל היא עשתה את זה חמוד, כי מרוב שרגילים לראות אותה משתטה כל הזמן-לא האמינו שהיא יכולה להיות הרעה
היא הוסיפה גם הרבה הומור לסיפור, נשפכנו ממנה

סיפור בהמשכים מעיתון קטיפה על המטוס שהתרסק וההזיות שהיה להם ושלא מצאו אותם
לא זוכרת סיפור כזה...
מי כתבה אותו? איך קראו לו?

לי זה יותר הזכיר את הספר "תעוגיות מהקופסא" של מירי סגל-ששלוש בנות נתקעות בבניין הסמינר ופתאום חפצים מתחילים להיעלם להם והם חוששות שזה תסמינים שלהם מהמגיפה שנדבקו בה

איך אמי לא הרגישה שיש לה אלקטרודות בצוואר זה חפץ קצת גדול בשביל לא להרגיש אותו???
צודקת,
בהתחלה הייתי בטוחה שהם שמו לה שם משחה כלשהי לניסוי,
לא חשבתי שיכול להיות כזה מצב שיכניסו לה שם חפץ מוצק מבלי שהיא תשים לב

בלת"ק
אני חושבת שפרלשטיין חייבת להתחיל לגוון בתסריטים שלה ..
הכל אותו רעיון עם אמא ובת לבד וכדו... ולא הייתי קוראת לזה עם מסר בכלל. לטוב ולמוטב.
אליאס היה מרתק . תסריט מעולה . חלק מהשחקניות יכלו להיות טובות יותר אבל היה לא רע.
המסר כמובן עוצמתי כמו שרק אליאס יכולה להביא .
צודקת ממש
פרלשטיין לא משנה את הסרטים וזה קצת מבאס שכבר כל סוף סרט ייצאו ומהסרט ויגידו שוב אמא ובת
הסרטים כן יפים ומופקים ברמה גבוהה מאוד. אבל מידי מורחת
סה"כ סרט יפה ממש!

קונטרול אי---
אבאלה ואמאלה!!!!!!!!!!!
איזה הפקה מטורפתתתת
איזה מסר!!! היו שם שניים- המסר עם הקנים טירוף וההוא של המשיח לא נשמתי מצחוק
חזק "משיח בא"!!!
אבל איזה מטורף הסרט הזה שיואווו
ממש מטורף

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה