יש משהי שיש לה את הפרסום של הסרט דה זה וו דרך אשראי יש ?
תודה רבה!!!!!!
רלוונטי עדיין?למכירה 2 כרטיסים למופע של מירי ברנשטיין היום בשעה 6 בבני ברק
כל כרטיס 45 ש"ח
אם רלונטי- שאלתי קודם..רלוונטי עדיין?
לא חושבת שזה יפה בפורום כזה לכתוב ככה על סרט ולא משנה אם נהנים או לאקונטרול אי לא התלהבתי בכלל...
העלילה מדומיינת ברמות! כל הסרט במקום אחד זה כבר מוריד מהסרט...
מישהי שראתה את סודות בוערים וקונטרול אי אמרה לי שהיא פשוט לא הבינה למה היא בזבזה את הכסף על קונטרול אי...
נכון. פתאום הלכה רגע לבדוק משהו וחזרה עם בגד אחר. גם ממתי הולכים באי בודד עם עקבים ...לבעיות עם הבגדים שהיו להם
מה רצית שהיא תלך יחפה????נכון. פתאום הלכה רגע לבדוק משהו וחזרה עם בגד אחר. גם ממתי הולכים באי בודד עם עקבים ...
אבל הסרט עצמו מושקע ברמה מטורפת ויפה ומיוחד מאד.
דווקא ממש לא הפריע לי, הם הרי היו עם המזוודות בדרך לסין... ולכן גם היו להם בגדים אלגנטיים עקבים בשביל התערוכה בסין, ככה אני הבנתי על כל פנים. המטוס לא נשרף אז מה לא מסתדר פה??גם אתן שמתם לב לבעיות עם הבגדים שהיו להם
רגע אחד היא היא בגד אחד אחרי שניה עוד אחד וכמה שניות אחרי בחזרה לבגד הראשון
אותי זה גם עצב שהם התרסקו ממטוס ויש להם 700 בגדים להחלפה
זה לא כ"כ אמין
חחחמה רצית שהיא תלך יחפה????
כן בדיוק!בקונטרול אי העלילה ממש הזכירה לי סיפור בהמשכים מעיתון קטיפה על המטוס שהתרסק וההזיות שהיה להם ושלא מצאו אותם
אני אשמח שתכתבו אם עוד מישהיא הרגישה את זה גם
לדעתי, לא...איך קונטרול אי של אליאס?
כי היא בד'כ טובה אבל השחקניות שלה לא משו כי ראיתי את סודות בוערים השחקניות אש אבל המסר לא משו גם לא היה שיר בסוףף
קיצר שווה לשלם 70 ש''ח על קונטרול אי???
איך הגיעו פעם שניה? זה סרט שיצא עכשיו!לידי היו אנשים ש"בזבזו" את הכסף והגיעו כבר פעם שניה
נכון...גם אתן שמתם לב לבעיות עם הבגדים שהיו להם
רגע אחד היא היא בגד אחד אחרי שניה עוד אחד וכמה שניות אחרי בחזרה לבגד הראשון
אותי זה גם עצב שהם התרסקו ממטוס ויש להם 700 בגדים להחלפה
זה לא כ"כ אמין
אני מצטערת זה הבת שלי כתבה...לא חושבת שזה יפה בפורום כזה לכתוב ככה על סרט ולא משנה אם נהנים או לא
במיוחד שהוא היה סרט מדהים עם מסר אמיתי ולא סתם מודבק לסרט....
כן, אני הגעתי עם חברות שהיו במוצאי החג ונהנו מאד ושכנעו אותי לבוא איתם שוב, ופגשתי שם עוד שהגיעו כבר פעם שניה!!איך הגיעו פעם שניה? זה סרט שיצא עכשיו!
איפה מוקרן סבתות במלכודת?יש דרך לדעת?
מישהו כבר ראה אותן?
הבנתי שלשתיהן הקרנת בכורה בפסח...
אם אני לא טועה בשם, אז שמעתי.
שמעתי שזה מאד יפה...
אני לא כ"כ התרשמתי מהטריילר
איזה הופעה יש לה?מחפשת לקנות 2 כרטיסים להופעה של מירי ברנשטיין הערב ב21:00
ואם אני לא משתייכת לחסידות?נראה לי שצריך להזמין מראשי החסידות בכל חסידות חש מישהו שאחראי על זה יכול להיות שאפשר בכניסה אי לא יודעת אבל זה רק לחסידים לפי מה שידוע לי
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים