באיזה הופעה מדובר?נראה לי שצריך להזמין מראשי החסידות בכל חסידות חש מישהו שאחראי על זה יכול להיות שאפשר בכניסה אי לא יודעת אבל זה רק לחסידים לפי מה שידוע לי
ברור,לא בודקים את זה..נותנים להיכנס עם תינוקת (בת חודשיים) לסרטים?
יש בבית שמש את כל הסרטים של א. בראך ב10 שקלבאיזה הופעה מדובר?
פרטאצ'איזה הופעה יש לה?
איפה?איזה סרטים יש היום? מתי קונטרול אי?
בעבר היה אסון שקרס שולחן על תינוקת באחת ההופעות ...נותנים להיכנס עם תינוקת (בת חודשיים) לסרטים?
אין כרטיסיםפרטאצ'
אני יודעת,אין כרטיסים![]()
היתי במשואות ( בני ברק) במוצאי החג והמאבטח לא הסכים לאישה להכנס עם התינוקת שלהנותנים להיכנס עם תינוקת (בת חודשיים) לסרטים?
בשביל מה ???נותנים להיכנס עם תינוקת (בת חודשיים) לסרטים?
היא לא יוקו בסלנטו??נראה לי לראשונה היא משחקת בסרט חרדי...
יתנו לך אבל לא ב10 שקלואם אני לא משתייכת לחסידות?
יתנו לי להכנס.?
פשוט אני ליטאית ולא חושבת שאני אמורה להפסיד מהעניין...![]()
60 שחכמה עולה קונטרול האי בחיפה?
היא מאד דומה לה באמת, אני ממש התלבטתי...היא לא יוקו בסלנטו??
1. זה היה באולם עם שולחנות בעייתייםבעבר היה אסון שקרס שולחן על תינוקת באחת ההופעות ...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים