מופעי תרבות סרטים לנשים פסח תשפ''ה

מצב
הנושא נעול.
ראיתי את גם קונטרול אי וגם את סודות בוערים
וברור שאני ממליצה על סודות בוערים!!
הרבה יותר מקצועי, יפה ונוגע...
דינה לקחה את השחקניות הכי הכי טובות!
המון לוקיישנים, עלילה מרתקת!

אבל בכל אופן, גם אם המאבטח יסכים לך-קחי בחשבון שיכולות להיות כמה נשמות טובות שיבקשו ממך לצאת/ילכו להתלונן על זה
לא נשמות טובות.
נשמות צודקות.

נשים מגיעות לסרט ומשלמות ממיטב כספן כדי להנות. לא כדי לשמוע תינוק בוכה.

נושא בפני עצמו הענין עם הילדים אני לא כל כך חשוב גם שזה המנע ברוך השם בציבור שלנו יש הרבה תינוקים לי אשית יותר זה מפריע בבית כנסת שאז הקול של החזן יותר חלש

מה המחיר של הסרט סודות בוערים באלעד? (בצהרים ובערב)
וכן מה המחיר של קונטרול אי באלעד?

לדעתי מי שלא מתחברת לקונטרול אי, פשוט נגועה.
ושמשהו מקבל בום לפנים, קשה לו לקבל את זה.

מישהי יודעת מתי ואיפה יש את הסרטים סודות בוערים וקונטרול אי במודיעין עילית?

מי שראתה מבינה מה אני אומרת
יש כאלה שזה קצת מחייב אותן, דווקא בגלל שזה נוגע בנקודה הזאת,ולכן,יכול להיות שהן מנסות לחפש מה לא טוב בסרט, כדי שלא ידבר אליהן, אני ממליצה בחום,סרט יצירתי, הפקה אש, עלילה מדהימה, כתוב ברמה מקצועית (-רות רפפורט כתבה.)והמסר מאוד עכשווי ונוגע,

מי ראתה סודות בוערים במסך לדים?
אנחנו גרות באזור המרכז-ולא אכפת לנו לנסוע באוטובוסים
שמעתי שהיה ביום שני ושלישי בביתר בסמינר הישן מסך לדים,
מישהי יודעת אם בהקרנה באודיטוריום ברחוב ברסלב יהיה גם מסך לדים?
לא אכפת לנו לנסוע לירושלים/בית שמש אבל בינתיים לא שמענו שיש שם מסך לדים...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה