ושעהאודה ליום,מיקום ומחיר
אשכרה!בשביל מה ???
את יוצאת בשביל שחרור .
תני למשהו לשמור עליה שעתיים שלוש לא יקרה כלום לא לה ולא לך .
חוץ מזה שזה יפריע לך . זה יפריע גם לאחרות .
לא מבינה את הראש של אלה שמגיעות עם תינוקים !!!!
קשה לי להאמין, הן לא דומות בכלל גם לא בגיל.מישהי יודעת האם השחקנית אנה בקונטרול אי היא היידי בסרט אמא?
סרט מאד יפה אבל סורי הוא לא היה כזה מותחבסודות בוערים השחקניות והמתח שא"א לנשום
איזה הקרנות יש בבני ברק מחר/מחרתיים ?
לא ראיתי שום פרסומים
אודה ליום,מיקום ומחיר
התכונתי לזאנר המותח.סרט מאד יפה אבל סורי הוא לא היה כזה מותח
אני ממש לא מסכימה עם זהלדעתי מי שלא מתחברת לקונטרול אי, פשוט נגועה.
ושמשהו מקבל בום לפנים, קשה לו לקבל את זה.
בול!אני ממש לא מסכימה עם זה
אני ראיתי את זה מאוד מאוד אהבתי את המסר אש!!!
הסרט היה יפה אבל מדי דמיוני!!!
יותר מדי דברים לא הסתדרו לי...
כשאני הולכת לסרט אני רוצה להרגיש שאני ממש שם
ושאני הכי הכי מחברת ברמה שזה באמת יכול היה להיות ולקרות
מה שהרגשתי בסודות בוערים שבאמת לא היה מסר אבל סרט מהממם ופחות דמיוני מקונטרול הי
בכל מקרה כל אחת וטעמה האישי ושוב המסר של קונטרול הי מאלף ברמה גבוהה הביצוע של הפנטזיה פחות מדבר אלי
וכל אחד וטעמו האישי
בהנאה!
אני הלכתי אתמול לסודות בוערים בניו יורק והיה שם 2 אולמות, אחד לצרחניות ואחד לאלו שרוצות שקט...אין דרך לשנות!
אבל אפשר לעשות הקרנות לנערות והקרנות לנשים
ואלללההה??????אני הלכתי אתמול לסודות בוערים בניו יורק והיה שם 2 אולמות, אחד לצרחניות ואחד לאלו שרוצות שקט...
זה היה באותו מבנה, 2 חדרים נפרדים וכל אחת החליטה מה היא מעדיפה.
צריך להביא את זה גם לארץ...
אני הלכתי אתמול לסודות בוערים בניו יורק והיה שם 2 אולמות, אחד לצרחניות ואחד לאלו שרוצות שקט...
זה היה באותו מבנה, 2 חדרים נפרדים וכל אחת החליטה מה היא מעדיפה.
צריך להביא את זה גם לארץ...
כן זה היה ממש מגניב,ואלללההה??????
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים