מופעי תרבות סרטים לנשים פסח תשפ''ה

מצב
הנושא נעול.
אני הלכתי אתמול לסודות בוערים בניו יורק והיה שם 2 אולמות, אחד לצרחניות ואחד לאלו שרוצות שקט...
זה היה באותו מבנה, 2 חדרים נפרדים וכל אחת החליטה מה היא מעדיפה.
צריך להביא את זה גם לארץ...
יש את זה בעיר שלי.... באותו שעה ,אותו יום בשתי מקומות שונים... במקום אחד לנשים, בשני לנערות.. זה באמת פצצה! ככה לא כל שניה עוצרים את הסרט, בגלל נשים שמתלוננות שזה מפריע להם הצרחות ואז אומרים להיות בשקט וכמובן זה לא עוזר כי בנות מגיעות בשביל לצרוח..בקיצור צריך לעשות את זה בכל הערים...

ממש נהניתי בסרט קונטרול אי..
כמה השקעה-רואים את התוצאה בשטח
ישבנו קבוצה גדולה של נשים ולא גמרנו ליהנות ולהתלהב מהסרט- רעכי תודה!
מעריכות!!!
אולי אספיק עוד ללכת לסודות בוערים ....נראה גם שווה מאד.

ממש נהניתי בסרט קונטרול אי..
כמה השקעה-רואים את התוצאה בשטח
ישבנו קבוצה גדולה של נשים ולא גמרנו ליהנות ולהתלהב מהסרט- רעכי תודה!
מעריכות!!!
אולי אספיק עוד ללכת לסודות בוערים ....נראה גם שווה מאד.
עוד לא ראיתי את קונטרול אי אבל סודות בוערים ממש יפה!

אהבתי שכולן הבינו שהמסר הוא נגד התמכרות לטכנולוגיה למרות שלא אמרו על זה מילה אחת
היה יפה גם ההשוואה בין התמכרויות לצמחים (סמים בלעז) לבין טכנולוגיה-שזה רק עוד פעם אחת ודי...
המסר לדעתי היה לא רק על טכנולוגיה אלא על התמכרויות באופן כללי, התמכרות יכולה להיות גם לדברים אחרים כמו: עבודה/ שיחות טלפון/ מחשב/ קשרים חברתיים וכו' ונראה לי שזה בדיוק מה שהיא רצתה להעביר פה שכל אחת תעשה "בדק בית" עם עצמה...

מי ראתה סודות בוערים במסך לדים?
אנחנו גרות באזור המרכז-ולא אכפת לנו לנסוע באוטובוסים
שמעתי שהיה ביום שני ושלישי בביתר בסמינר הישן מסך לדים,
מישהי יודעת אם בהקרנה באודיטוריום ברחוב ברסלב יהיה גם מסך לדים?
לא אכפת לנו לנסוע לירושלים/בית שמש אבל בינתיים לא שמענו שיש שם מסך לדים...
באודיטוריום זה לא במסך לדים
בסמינר הישן כן
מסך לד ועוד 2 מסכים מוקרנים
האמת פעם ראשונה שראיתי במסך לדים וזה באמת מוסיף...
הרבה יותר חי וברור

חייבת לשתף...
הייתי אתמול עם הבנות שלי ב'סודות בוערים', סרט עוצר נשימה, מטורף בכל קנה מידה!!!
עלילה מרתקת ומותחת (אם כי הפריעו לי הצרחות בקהל :confused:)
ומרגשששש, יצאנו משם מייללות ;););)
אני מתפעלת איך דינה פרלשטיין מצליחה כל פעם מחדש להתעלות על עצמה...

מה יש היום בירושלים בשעות הערב ?
או בביתר

כמה עולה קונטרול אי בבני ברק?

בסרט שאפשר לשלם עם כרטיס של יש
אפשר להגיע עם כרטיס אשראי לא שלי?
וכמה יכולים להגיע עם כרטיס אחד?
זה מוגבל למימוש אחד?

לא יודעת מה המקור של השמועה הזאת שצצה מדי פעם, ואין לי מושג למי יש אינטרס להפיץ אותה.
אבל אני קרובת משפחה של דינה ומכירה מקרוב מאוד...
והריני להודיעכם שדינה פרלשטיין מעולם לא מכרה את השם שלה לאיש, וגם לא מתכוונת לעשות זאת בעתיד.
היא היוצרת שמפיקה ומביימת את סרטיה ומשקיעה בהם דמים מרובים (תרתיי משמע).
המשך חג שמח לכולן.

מישהי יודעת האם השחקנית אנה בקונטרול אי היא היידי בסרט אמא?
ממש לא, (אם כבר-מבנה הלסת שלה הזכיר קצת את קסטרו מסלנטו)
בינתיים לא מצאתי עוד סרט חרדי שהיא מציגה שם, אם מישהי יודעת-שתשתף

1. האם היה קשר בין התוכנית שלהם לחבורה של השבט הזה באי הבודד?
אם כן, מה היה הקשר?
2. איך זה יכול להיות שבסוף היא הצליחה ליצור קשר עם המכשיר קשר הרגיל? למה היא לא נסתה את זה קודם, לפני שהיא שברה את הלולידה שלה?
3. מה היה התוכנית ב' שלהם כשהם ברחו מהמקום? למה הם עקבו אחריה אחרי שהם ברחו? מה הם רצו להרויח מזה?
4. האם כל התוכנית שלהם היתה בעצם לנסות עליה את הניסויים שלהם במחקר להם בשביל למצוא תרופה לאלצהימר?
5. מה היה הרעיון של השבט המוזר הזה, מה הם בדיוק קשורים לעלילה?
6. מה הקטע של השבט להרעיל עם הקנים אלו? מה הם הרויחו מזה?
7. למה הם היו צריכים להפיל את המטוס כדי לעקוב אחריה ולנסות עליה את הניסויים? לא יכלו בצורה אחרת פשוטה יותר
8. איך לא קרה כלום לאחות של אמי? היא הרי אכלה מהקנים?
9. למה הסבתא מהשבט דיברה הפוך מהשניה ? מה היה המטרה של השניה?
למה לא רואים בסוף שמשחררים את טיקו?

1 לא היה קשר. הם נחתו באי שגרו שם ילידים ששנאו את האדם הלבן
2 היא ניסתה אבל הם חסמו לה את האפשרות לשדר וליצור קשר. ברגע שהיא שברה את הלולילה שלה הם לא ראו מה היא עושה ולא יכלו לחסום אותה
3 התכנית שלהם היתה לעשות עליה ניסוי מדעי כדי לפתח תרופה לחולי אלציהמר.
4 נראה לי שכן
עד פה יש לי כח לכתוב מי שרוצה יכולה להמשיך...
]
אוקי, אז אני אמשיך מפה:
5. הם לא קשורים בכלל, מה שכן-המנהלות של הפרויקט בחרו בדווקא באזור כזה כדי להגביר את החרדה שלה ולראות אותה מתמודדת במצבי קצה (יש גם קטע שאירמה אומרת שהם בחרו להגיע לשם בתקופה שהגברים לא נמצאים כדי לא להיכנס לסכנת חיים)
6. הם לא הרעילו, זה צמח רעיל, והם לא ידעו מזה והמשיכו לאכול אותו ולא הבינו למה כולם מתים אצלם כל כך מהר (לכן הבנות מצאו גם בית קברות עם קברים טריים)
7. הם היו צריכים למצוא מקום שיגרור את אמי למצבי קצה, דבר שאי אפשר למצוא במקום רגיל (למרות שברוב הסרטים היה אפשר להביא את כל הסיפור למקום אחר ישר על ההתחלה, אבל את זה תשאלי את הצלמת שהתלהבה על הלוקיישן...)
8. היא הייתה שם רק כמה ימים-ולכן לא אכלה כל כך הרבה-בניגוד לילידים שגרו שם כל החיים והצליחו לצבור בדם שלהם הרבה רעל
9. הסבתא-שינטו הייתה אישה ישרה, והיא ידעה שהלבנים הם כן טובים-עובדה שהם הביאו להם פעם עזרה ותרופות (יש ארגון בשם "רופאים ללא גבולות" שמסתובב במקומות נידחים ועוזר לאנשים שם), אבל השנייה-מיקו הייתה מנהיגה שגדלה על האידאולוגיה ש: האדם הלבן-הגיע כדי להשתלט על האדמות שלהם וגרם למגיפה (במיוחד שהבת הגדולה שלה מתה קצת אחרי שהמשלחת הגיעה)
מקווה שהכול מובן...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה