מופעי תרבות סרטים לנשים פסח תשפ''ה

מצב
הנושא נעול.
ראיתי היום את סודות בוערים
באמת סרט מטורףףףףףף
הפקה דרמתית במיוחד
רק לי מישום מה היה חסר טיפה רגש בסרט השחקנית הראשית הציגה טיפה קר אבל אולי רק לי זה הפריע....

באמת סרט מטורףףףףףף
הפקה דרמתית במיוחד
רק לי מישום מה היה חסר טיפה רגש בסרט השחקנית הראשית הציגה טיפה קר אבל אולי רק לי זה הפריע....
אצל מלי היה חסר רגש?

וואלה
שאת אומרת את זה אז אולי קצת אני חושבת ,
מעניין.

מצד שני לא בטוח שהייתי אוהבת אם היא הייתה בוכה או מידי מתרגשת.

היא לא צריכה לילל כל הסרט
אבל קצת יותר הבעות של שמחה או של עצב לא פנים מרוחקות כאלה....

באמת סרט מטורףףףףףף
הפקה דרמתית במיוחד
זה היה גם לי ממש יפה ולי לא היה חסר ממש יפה אני ממליצה זה שווה המחיר

לטעמי המשחק שלה מדהים, אין הרבה שחקניות כאלה.
יש לה משהו חודר גם בחלקים הכי פשוטים, שלא לדבר על החלקים הדרמטיים...
הדמות שלה ממש נכנסה לי ללב.

לטעמי המשחק שלה מדהים, אין הרבה שחקניות כאלה.
יש לה משהו חודר גם בחלקים הכי פשוטים, שלא לדבר על החלקים הדרמטיים...
הדמות שלה ממש נכנסה לי ללב.
כן היא באמת נשמה טובה!!

קונטרול אי-
איך פתאום צץ להם המסוק בסוף?
מי שמע אותה?
והשם של הסרט- למה?

קונטרול אי-
מי שמע אותה?
והשם של הסרט- למה?
אחרי שהיא שברה את הלולידה לא הייתה לאירמה אפשרות להפריע לה לקרוא לעזרה באמצעות המכשירי קשר....

קונטרול אי-
מי שמע אותה?
והשם של הסרט- למה?
ניראה לי שהשם של הסרט זה על זה שכל הסרט היה באי שם זה התחיל ושם זה נגמר
ובאצם לא היה עוד סיטואציות במקומות אחרים
חוץ מזה שרואים את הזיכרונות שזה כן ראו הסרטות במקום אחר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה