תודה לפרוג
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
אולי אי בגלל שזה היה באי
אין לזה קיצור משמעותי במחשב
חחח....איזה קיצור במחשב זה קונטרול אי?
ואם אני לא טועה לחדר הפיקוד קראו 'קונטרול'אולי אי בגלל שזה היה באי
מצטרפת לשאלה, לא בא לי לנסוע עד לבית שמש...יש את "לא ליפול 2" בירושלים היום או מחר או באיסרו חג?
את בטוחה?באולם סנהדרין יש מסך לד ואיכות צפייה מעולה
יוהו איזה כיף!כולן יכולות להיכנס, לא שואלים אותך כלום בכניסה, עלות - 10 ש"ח
( למיי ששאלה - מתנס זינמן בית שמש)
בעיקרון בהתחלה רצו לקרוא לסרט הזה "אי וודאות" ואח"כ שינו את השם (לכן גם בשיר הם מזכירים פתאום את המילים אי וודאות)והשם של הסרט- למה?
בוורד-זה למרכז טקסטאיזה קיצור במחשב זה קונטרול אי?
הסיפור זה על משמרות המהפכה שהפילו את השאה ומשתלטים על השגרירות האמריקאית, ו3 נערות יהודיות צריכות לברוח משם ואחות של אחת מהן באה להציל אותם...משהי יודעת על מה הסרט איראן 3?
ראיתי פעם סרט שאיני זוכרת את שמו ואולי זה הוא, לא בי לראות שוב.
אני לא ממש זוכרת אבל היתה אחת אזר- איזו מפקדת ערבייה רעה כשמובן ניסתה לרדוף אחרי היהודיות הטובות...משהי יודעת על מה הסרט איראן 3?
ראיתי פעם סרט שאיני זוכרת את שמו ואולי זה הוא, לא בי לראות שוב.
ממש לא, אבל מעניין שהסיפור הזה לא מוכר לי בכלל...אני רק זוכרת שניסו לברוח מאיראן לאמריקה.
ואחת נעצרה כמדומני בשדה התעופה
ושהגיע לאמריקה לקחו לה את הדרכון שלא תתפתה לחזור לאיראן והיו משאיות עם נשים
שעוברות את הגבול.
זה זה?
כנראה שלניסוי כזה צריך מוח על או משהו בסגנון, הם גם אמרו במפורש שהם בחרו בה בגלל שהמוח שלה עובד פי 15 מאנשים רגיליםלמה היו צריכים דווקא את אמי לניסוי?
כלומר למה דווקא מוכשרת?
מממ... שאלה טובה, עד עכשיו לא הבנתילמה בעצם קשורה הלולידה לניסוי?
מי אמר לך שארגנו כנס כזה? היא לא הביאה לה שום הוכחה על זה כי זה לא באמת היה,נשמע לא הגיוני שבשביל זה עשו את הכנס של ההשקה וכו רק בשביל הטיסה
אני כתבתי על ביתראולם סהנדרין במנחת יצחק?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים