מופעי תרבות סרטים לנשים פסח תשפ''ה

מצב
הנושא נעול.
גוגל מאוד קל לבדוק ולגלות שלא נגנב שום דבר מהמוזאון היהודי בברטיסלבה

הייתי בסודות בוערים ובקונטרול אי
2 הסרטים מושקעים ברמות ועלילה מהממת

לפי דעתי סודות בוערים זה סגנון של הרבה מתח (כמו ברוב הסרטים..) ועלילה די צפויה.. למי שאוהבת את הסרטים עם הרבה אקשן ורגש בסוף..

קונטרול אי זה סרט מהמם עלילה מקורית שאת לא יודעת מה יקרה ברגע השני..
משולב שם גם רגש וגם מתח בצורה הכי טובה שיש..
אני יותר התחברתי לקונטרול אי..
יש שם מסר מאוד חזק אבל גם מאוד כללי..

וחיבת להדגיש ששתי הסרטים מושקעים ברמות עד לפרטים הכי קטנים!

נ.ב גם לי מאוד הפריע הקטע של הצעקות של הבנות. מקוה שבהקרנות הבאות גם אצלנו יהיה אולם לנשים ואולם לנערות..

לגבי הסרט של פרלשטיין,
אלישבע מאד מוכרת לי מסרט אחר, אבל אני לא יודעת מאיפה, אשמח אם תזכירו לי מאיזה סרט.....
וכן מה השלישיה הזאת החביאה? איזה מידע השלישיה החביאה? הרי רק השלישית ידעה את האמת, אז מה השניות החביאו בדיוק?
אלישבע זה המורה של פרי בלשם שינוי..
אם אני הבנתי נכון אז השלישיה הזאת היתה בטוחה שלשרלוט קרתה תאונת עבודה ואז נדלקה השריפה והם לא רצו לספר כדי שלא יתבעו אותה. ורק אחרי שאנט פתחה את הסרט הם גילו שהם סתם הגנו עליה..

מי שמעניין אותה שמות של שחקניות בסודות בוערים:
מלי- כנאמר כבר עומר נודלמן
גבריאלה- גילי גיאת
אנט- אסי לוי
מרים (מישל מודרי)- מיכל ינאי
אם משהי יודעת עוד שמות שתעדכן....
תודה!
אגב גבריאלה זה גלית גיאת לא גילי.

איזה מחלוקת?

למה רק
היא הצגה בעוד סרטים.
מחלוקת- כי יש כאן באשכול כמה שחלקו עליו. גם לדעתי הוא לא נקרא סרט חרדי על אף שאין בו שום בעייה

וברור שהיא הציגה בעוד סרטים [ יותר סדרות] אבל זה לא קשור לכאן

בקונטרול אי לא הבנתי איך הם נעלמו [גי יאנג והשניה הלא דתיה] הרי הם צריכות זמן בשביל לחזור למערה

יש היום סלנטו 1 באזור ירושלים -ב"ש?

בקונטרול אי לא הבנתי איך הם נעלמו [גי יאנג והשניה הלא דתיה] הרי הם צריכות זמן בשביל לחזור למערה
לא הבנתי את השאלה-צ'י יאנג ביקשה מהן להתפצל וכל אחת תחפש במקום אחר ואז היא ניצלה את ההזדמנות והלכה לכיוון הבקתה ונעלמה שם, ומילה נעלמה בלילה-כשזה היה התפקיד שלה לשמור,
ועד שהגיע הבוקר וגילו שהיא נעלמה-היא הספיקה כבר להגיע לבקתה

אבל בזמן שגי יאנג יצאה ונופפה במטפחת אז הלא דתייה נעלמה תוך שניה[בפוטושופ] אבל בהגיון היא צריכה זמן בשביל להעלם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה