- הוסף לסימניות
למה אתם אומרות הלא דתייהאבל בזמן שגי יאנג יצאה ונופפה במטפחת אז הלא דתייה נעלמה תוך שניה[בפוטושופ] אבל בהגיון היא צריכה זמן בשביל להעלם
ללא דתייה קראו אנה.
למה אתם אומרות הלא דתייהאבל בזמן שגי יאנג יצאה ונופפה במטפחת אז הלא דתייה נעלמה תוך שניה[בפוטושופ] אבל בהגיון היא צריכה זמן בשביל להעלם
איזה גיל?איזה סרטים/הופעות ואיפה יש היום בבני ברק שיכולים להתאים לנערה צעירה
תודהאיזה גיל?
יש היום את סודות בוערים במרכז פיס רמת אלחנן בתשע ובמתנס אורליאן בתשע וחצי..
ראשית אין מידע על מיקום בבית שמש היום ארץ האש למישהי מידע?
למה אתן מתעצבנות על הצרחות?הלכתי פעם ראשונה לראות באולם סרט חרדי... בתור חובבת סרטים שראתה המון ורוצה לנסות לצפות במשהו יותר נקי ניסיתי
אני דווקא נהנית מקצת מעוף ודמיון (עם חוקיות מסוימת..) ולא רק דברים שקורים ביומיום
חייבת לציין שעזבו שהמחיר יקר בשביל לשבת על כיסא כתר ולראות במקרן עם שמע לא הכי איכותי
הצרחות.. למרות שכבר קראתי פה לפני על הצרחות עדיין רציתי לזרוק על אותן בנות כיסאות.
צרחות מכל סצנה פתאומית גם אם היא לא מפחידה.
צרחות כאילו הן על רכבת הרים בגובה 500 מטר
כאילו הן רק מחפשות סיבה לצרוח..
וכל הסרט דיבורים בלי הפסקה
באמת שהתאפקתי לא לצרוח עליהן וניסיתי להתרכז בסרט
חבל שזה ככה
רוצה להתחבר לסרטים החרדיים וגם ככה קשה לי אז עם תנאים כאלה זה קצת מבאס
אגואיסטיותלמה אתן מתעצבנות על הצרחות?
הסיבה שנערות הולכות להקרנה זה בשביל להנות, והצרחות זה חלק מהעניין..
ולפי דעתי מי שיש לה בעיה עם הצרחות, שלא תבוא! יש מספיק הקרנות שמיועדות רק לנשים.
ואני חושבת שגם כשאתן הייתן נערות הייתן מתנהגות אותו דבר.
והצרחות גם באות די אוטומטי, כי זו לא צפייה ביתית, זה על מסך ענק עם עוד מאות צופות, אז כמובן שכל קטע הוא מפחיד פי כמה ואז ממילא צורחים.
לא צריך לעשות מכל דבר קטן עסק.
הצרחות הן חלק מההקרנה, ומי שלא טוב לה, שלא תבוא וגם לא תתאכזב.
זו דעתי
דעתי שונה לחלוטין,למה אתן מתעצבנות על הצרחות?
הסיבה שנערות הולכות להקרנה זה בשביל להנות, והצרחות זה חלק מהעניין..
ולפי דעתי מי שיש לה בעיה עם הצרחות, שלא תבוא! יש מספיק הקרנות שמיועדות רק לנשים.
ואני חושבת שגם כשאתן הייתן נערות הייתן מתנהגות אותו דבר.
והצרחות גם באות די אוטומטי, כי זו לא צפייה ביתית, זה על מסך ענק עם עוד מאות צופות, אז כמובן שכל קטע הוא מפחיד פי כמה ואז ממילא צורחים.
לא צריך לעשות מכל דבר קטן עסק.
הצרחות הן חלק מההקרנה, ומי שלא טוב לה, שלא תבוא וגם לא תתאכזב.
זו דעתי
יש מספיק הקרנות שמיועדות רק לנשים.
התכוונתי שיש מקומות עם הקרנות שמיועדת רק לציבור נשידעתי שונה לחלוטין,
והצרחות הן ממש לא חלק מההקרנה.
אבל רק מעניין אותי-
איפה יש הקרנות שמיועדות רק לנשים?
של סרטים חרדים?
את לא חייבת להסכים איתיאגואיסטיות
קווים לדמותה
....
עצוב
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים