- הוסף לסימניות
איך זה קשור לתגובה שלך?התכוונתי שיש מקומות עם הקרנות שמיועדת רק לציבור נשי
אני רוצה לבוא להקרנה של סרט חרדי.
אין שום סיבה שכל הסרט יהיה צרחות,
ועוד יצטדקו לי שלנשים יש הקרנות לבד.
איך זה קשור לתגובה שלך?התכוונתי שיש מקומות עם הקרנות שמיועדת רק לציבור נשי
גם אלישבע מאוד מוכרת, מי זאת?תודה!
אגב גבריאלה זה גלית גיאת לא גילי.
7 כרטיסיםכמה כרטיסים אני יכולה לממש בהטבה עם כרטיס אשראי אחד?
יש עוד סרטים במסגרת המבצע הזה?
איזה סרטים יש בהטבה של יש?7 כרטיסים
אני היום קניתי כרטיסים עם ההטבה של יש
יש לי סיבה להתעצבן כשצורחים סתם בלי סיבה לצרוח. אני יודעת טוב מאוד מה זו צפייה ביתית ומה זה לראות סרט בקולנוע. לא פעם ולא פעמיים. חוויה בקולנוע שכל הקהל משתהה או צוחק או בוכה באותו רגע זו חוויה מדהימה. פה התגובות שלהן היו מוגזמות ולא קשורות לסרט!! לא זוכרת פעם אחת אפילו שהייתי בקולנוע ושמעתי צווחות כמו בלונה פארק. אז זכותי לראות סרט ולהצליח להיות מרוכזת בסרט. מי שרוצה לדבר ולצרוח שלאא תלך לבילוי שבו צריך להיות קשוב לסרט!למה אתן מתעצבנות על הצרחות?
הסיבה שנערות הולכות להקרנה זה בשביל להנות, והצרחות זה חלק מהעניין..
ולפי דעתי מי שיש לה בעיה עם הצרחות, שלא תבוא! יש מספיק הקרנות שמיועדות רק לנשים.
ואני חושבת שגם כשאתן הייתן נערות הייתן מתנהגות אותו דבר.
והצרחות גם באות די אוטומטי, כי זו לא צפייה ביתית, זה על מסך ענק עם עוד מאות צופות, אז כמובן שכל קטע הוא מפחיד פי כמה ואז ממילא צורחים.
לא צריך לעשות מכל דבר קטן עסק.
הצרחות הן חלק מההקרנה, ומי שלא טוב לה, שלא תבוא וגם לא תתאכזב.
זו דעתי
הרוב בעבריתבאיזה שפה רוב הסרט סודות בוערים?
דוברת אנגלית (שבקושי מבינה עברית) תבין את הסרט ואת העלילה?
דה זה וואיזה סרטים יש בהטבה של יש?
המורה של פרי מלשם שינויגם אלישבע מאוד מוכרת, מי זאת?
ומה שמה???המורה של פרי מלשם שינוי
מזדהה איתך לגמרי.. אני עוד בהתחלה.. נראה אם אצליח להשתלב בקטע הזה ולהתחבר לסגנון למרות התרבותאם כבר דנים פה על עניין הצרחות בסרטים זה פתאום הציף לי חוויה מלפני איזה 10 שנים
אני במקור מגיעה מרקע לא דתי, ובזמנו התחיל תהליך ההתחזקות שלי
והחלטתי לתת צ'אנס לסרט חרדי וללכת לצפות למרות ששיערתי שזה שונה מהסגנון שהכרתי (בעוונותי...)
ואז התחילו הצרחות... לא הכרתי את התופעה הזו ונכנסתי לסוג של הלם תרבות...לא הצלחתי להנות מהסרט בכלל
זה גרם לי למחשבות לא הכי טובות על הנוער החרדי (שלא בצדק. לפעמים כשאתה בא מבחוץ אתה מושפע מכמה פרטים קטנים שראית פה ושם). זו פשוט הייתה נראית לי התנהגות כל כך מוזרה ולא הגיונית
מאז ושנים אחר כך הבטחתי לעצמי שאני לסרטים חרדיים לא מתקרבת יותר..
היום אני כבר פחות מזדעזעת חח... רק השיחות כאן העלו לי קצת זכרונות...
אין לי מושג,אשמח גם לדעת..ומה שמה???
בינגו!כנראה שאת מתכוונת לסרט אחרי הסוף של רחל שור,
גם שם מדובר על מישהי בשם שירין שבורחת אם האמא המאמצת שלה מאיראן לאמריקה ולא מרשים לאמא שלה לעלות למטוס, ושם אמא האמיתית שלה מחביאה לה את הדרכון כדי שלא יפתו אותה לחזור,
יש שם קטעים שלמים של שפת הסימנים כי יש כמה עובדות במפעל באיראן שהן חירשות (אולי זה יזכיר לך את הסרט)
היא גם דודה של יעל בזהות כפולה וגם הגננת של פרי בלשם שינוי
למה באמת אתן לא הולכות לצרוח בלונה פארק?אנחנו לא צורחות בלונה פארק וכל מיני מקומות אחרים אז זה המקום שלנו לבוא לצרוח
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים