מופעי תרבות סרטים לנשים פסח תשפ''ה

מצב
הנושא נעול.
ראיתי עכשיו את סודות בוערים-היה ממש יפה,
אבל אני התחברתי יותר לקונטרול אי, למה? כי הוא לא צפוי!
אני אישית אוהבת להיות מופתעת, לא לגלות הכל במשפט השני ולהגיד:
"אה, אז היא כנראה הבת של זאת, והיא כנראה הייתה זאת, ועכשיו יראו שהיא בכלל עשתה את זה..."
ולכן אני אישית אהבתי יותר את קונטרול אי-כי לא ידעתי איך זה ייגמר, לא היה עוד סרט עם סיפור דומה שהייתי יכולה לנסות לנחש את ההמשך-ולכן שמחתי כל פעם שהגיבורה הצליחה-כי הייתי מתוחה בשבילה, ולא ידעתי מה יהיה...

לא באה חס וחלילה להוריד מהרמה של סודות בוערים-שתכלס באמת היה מדהים,
אבל כן חשוב לי להבהיר לניקיות כמוני-שאוהבות הפתעות...

באיזה שפה רוב הסרט סודות בוערים?
דוברת אנגלית (שבקושי מבינה עברית) תבין את הסרט ואת העלילה?
יש הקרנות של הסרט באנגלית בירושלים, תסתכלי בפרסומות
ראשית אין מידע על מיקום בבית שמש היום ארץ האש למישהי מידע?
כמוכן מה היא ההנחה המדוברת והאם ניתן להשיגה מהרגע להרגע? הם ימכרו שם במחיר מלא בכל מקרה?
אשמח למידע עוד רגע מתחיל...
המיקום זה רחוב סמטת ויצ"ו -מתנ"ס זינמן
אני הייתי שם בלא ליפול 2, זה אולם טוב! סוג של אודיטוריום עם כסאות מדורגים, מסך ענק ושמע מצוין
לא יודעת אם זה עוד רלוונטי, רק מספרת שהם מכניסים את כולם בלי לשאול ב10 שקל
מישהי יודעת איזה סרטים יש בביתר באיסרו חג
יש באודיטוריום הגדול ברחוב ברסלב את הסרט סודות בוערים

נערך לאחרונה ב:
מי שמעניין אותה שמות של שחקניות בסודות בוערים:
מלי- כנאמר כבר עומר נודלמן
גבריאלה- גילי גיאת
אנט- אסי לוי
מרים (מישל מודרי)- מיכל ינאי
אם משהי יודעת עוד שמות שתעדכן....
מישהי יודעת מה השם של השחקנית אלישבע ששיחקה שם?

בתור אחת שראתה את שתי הסרטים,
התגובות כאן ממש לא אמינות ולא משקפות את המציאות כלל,
כנראה דואגים למחוק תגובות של הוצאת שם רע או נזק למפיקות, שזה בסדר גמור וכך צריך להיות,
רק ממליצה לכולן לקחת את כל מה שכתובים כאן בערבון מוגבל...,

ואני ממליצה לא לבלתק באשכול הזה,
כי פתאום את מגלה שזו שהמליצה בחום על סרט של המפיקה x וש"לטעמה" הוא הרבה יותר יפה מהסרט של מפיקה y,
היא אותה אחת שלפני כמה עמודים ידעה בדרך פלא לספק נתונים מאחורי הקלעים של הסרט המומלץ 🤣🤣🤣

יש הקרנה של הסרט דב ז'ה וו אחרי בחג באיזור ביתר / ירושלים?

התכוונתי שיש מקומות עם הקרנות שמיועדת רק לציבור נשי
רשמת שבנות באות כדי להנות והן נהנות מהצרחות, תתפלאי לשמוע אבל גם נשים באות כדי להנות ולא רק בנות והן מוציאות סכום מספיק נכבד בשביל להנות מסרט ולא מצרחות בלי פרופורציה (ברגע שנדלק המסך...) זה לא סמינר זה מקום ציבורי לכלל האוכלוסיה, בסמינר שיצעקו ככל שירצו.
אני לא נתקלתי מעודי בסרט בחול המועד לנשים בלבד!

בתור אחד שהקרין סרטים אני יכול לומר לכם שבד"כ יותר נראה שיש יותר שנהנות מהצרחות מאלו שלא
לרוב אלו שנהנות זה עד גילאי 25 פלוס מינוס יותר לכיון הפלוס (וזו מציאות שאין למקרין איך לשנות אותה אז אין למה לבוא אליו כל דקה)
ואגב לרוב בהקרנות אח"צ יש הרבה הרבה פחות צעקות (70-80 אחוז פחות)

עם כל הכבוד לכל המשוות לקולנוע וכו
אנחנו לא צורחות בלונה פארק וכל מיני מקומות אחרים אז זה המקום שלנו לבוא לצרוח
ובקשר ללא בזמן הלוואי והיה קטעי אימה לצרוח בהם באמת
אני מבינה שזה מפריע והלואי שהיו מחלקים תאולם
רק אל תקחו את זה בתור תירוץ לראות סרטים אחרים
מי דיבר על תירוץ לראות סרטים אחרים? אין קשר לזה. זה להפסיק לראות סרטים הוליוודים. ובנוסף מנסות לראות אם יש משהו איכותי בצד השני ולא להשאר לגמרי בלי סרטים.. אם אין קטע מפחיד אין סיבה לצווח. נקודה. אתן אשכרה צורחות רק כי באלכן ולא כי זה מתאים בכלל למה שקורה בסרט זה הזייה באמת כי אם אין סצנה מפחידה לצרוח בה אז אנחנו נצרח בכח... מדהים
ואגב זה שאין לונה פארק זו לא סיבה לצרוח בסרט! תצרחו איפה שמתאים. אם אני לא הולכת ללונה פארק ואני אלך לגן חיות אז אני אצרח שם כי בלונה פארק אני לא צורחת? איפה ההיגיון?

בתור אחד שהקרין סרטים אני יכול לומר לכם שבד"כ יותר נראה שיש יותר שנהנות מהצרחות מאלו שלא
לרוב אלו שנהנות זה עד גילאי 25 פלוס מינוס יותר לכיון הפלוס (וזו מציאות שאין למקרין איך לשנות אותה אז אין למה לבוא אליו כל דקה)
ואגב לרוב בהקרנות אח"צ יש הרבה הרבה פחות צעקות (70-80 אחוז פחות)
הייתי בהקרנה בתשע וחצי בערך בערב ואם זה פחות צרחות לא רוצה לדמיין מזה בצהריים

ברור שחבל וזה באמת התנהגות אנוכית
אבל אי אפשר להתחיל לחנך פה את כל הבחורות במיוחד שזה לא יצליח
לכן צריך למצא פיתרונות בתוך המצב המעצבן הזה
כמו ללכת להקרנת צהריים, ולשבת יותר בצד ולא באמצע האולם ליד כל הבחורות...

מישהי יודעת על הקרנות סרטים בבני ברק ביום ראשון?

יש למישהי את זמני ההקרנות של קונטרול אי?
וגם אשמח לדעת אם ישבבית שמש סרט כלשהו במוצ"ש\איסור חג

מי שראתה את סודות בוערים ןגם את אינדיגו- רק אני דמיינתי ששרלוט היא הקיסרית מאינדיגו או שעוד מישהי שמה לב לזה?:unsure:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה