מופעי תרבות סרטים לנשים פסח תשפ''ה

מצב
הנושא נעול.
דווקא לא מהקיסרית אבל נראלה שזה אותה שחקנית שחטפה את הבת ברסיסים לא זוכת את השמות

נראה לי שזה אותה שחקנית שחטפה את הבת ברסיסים לא זוכת את השמות
קוראים לה מרטינה, אבל משום מה אני זכרתי שהיא זו שהציגה את ויקטוריה בארץ האש (האחות של המפקדת -זאת עם התלתלים)-ואם כן, לא יכול להיות שזו גם שרלוט,
הבעיה היא שאני לא מספיק זוכרת את הפרצוף של מרטינה עצמה, כך שאין לי מושג אם היא דומה יותר לשרלוט או לויקטוריה

קוראים לה מרטינה, אבל משום מה אני זכרתי שהיא זו שהציגה את ויקטוריה בארץ האש (האחות של המפקדת -זאת עם התלתלים)-ואם כן, לא יכול להיות שזו גם שרלוט,
הבעיה היא שאני לא מספיק זוכרת את הפרצוף של מרטינה עצמה, כך שאין לי מושג אם היא דומה יותר לשרלוט או לויקטוריה
לדעתי מדובר ב- 3 שחקניות שונות.

איך היתה ההופעה של מירי ברנשטיין?
מעניינת?
יפה?
ספרו

איך היתה ההופעה של מירי ברנשטיין?
מעניינת?
יפה?
ספרו
חמודה
ריקודים ברמה גבוהה
ההצגה ציפיתי ליותר מצחיקה ופחות בנאלית
מעניין שהניה שוחט כתבה את הטקסט אז היה נראה שציפו למשהו יותר
ושוב השחקניות עצמן הציגו מתוק ממש
רק שלא היה מספיק מצחיק
לדעתי ( וכנראה לדעת הרבה כי לא היה פרצי צחוק רבים )
כנראה שמתייגים הפקה כמצחיקה של השנה, וקומדיה לא נשכחת מתחילים מרף גבוה מידי

מישהי שהייתה בשני הסרטים החדשים ויכולה לתת המלצה לאחד מהם? סודות בוערים או קונטרול אי?

מישהי שהייתה בשני הסרטים החדשים ויכולה לתת המלצה לאחד מהם? סודות בוערים או קונטרול אי?
אני יחדד מה שחשוב לי בעיקר זה איכות שחקניות שיהיה מותח ועלילה בנויה טוב

תגידו השחקנית הראשית בסודות בוערים ובסלטנו 2 היא אותה אחת? (פרחו לי השמות מהראש, אבל בסודות בוערים- הנערה שאמא שלה נהרגה, ובסלטנו 2 זאת עם הבלק אאוט.)

אני יחדד מה שחשוב לי בעיקר זה איכות שחקניות שיהיה מותח ועלילה בנויה טוב
הייתי בקונטרול אי
הפקה מטורפת
הסרט יותר עלילתי עם מתח
לא מלא ברגש כמו הסרטים הקודמים שלה....
עם מסר עוצמתי שאין דברים כאלו!

יש לי תחושה שהיא רצתה לבצע סרט על המסר הזה וכאילו הדביקה עליו את העלילה הזו---

תגידו השחקנית הראשית בסודות בוערים ובסלטנו 2 היא אותה אחת? (פרחו לי השמות מהראש, אבל בסודות בוערים- הנערה שאמא שלה נהרגה, ובסלטנו 2 זאת עם הבלק אאוט.)
דבר ראשון שמות:
שחקנית ראשית בסלנטו 2 (גם ב1): גבריאלה קסטרו-יונה
שחקנית ראשית בסודות בוערים: מלי
לעניינינו: לא אין ביניהם שום קשר. למה חשבת שזו אותה אחת? הן בכלל לא דומות...

דבר ראשון שמות:
שחקנית ראשית בסלנטו 2 (גם ב1): גבריאלה קסטרו-יונה
שחקנית ראשית בסודות בוערים: מלי
לעניינינו: לא אין ביניהם שום קשר. למה חשבת שזו אותה אחת? הן בכלל לא דומות...
אבל היא שיחקה באנשהו לאחרונה- נכון?

אבל היא שיחקה באנשהו לאחרונה- נכון?
למי את מתכוונת? למלי או קסטרו?
מלי-הציגה בסרט אחרי הסוף של רחל שור (וגם בבחורים טובים 2)
קסטרו-הציגה בסרט שדה של אשליות של רחל שור (ויש הטוענים שהיא הציגה גם ברסיסים של דינה פרלשטיין-את לוסיה-ה"בת" של מרטינה)

למי את מתכוונת? למלי או קסטרו?
מלי-הציגה בסרט אחרי הסוף של רחל שור (וגם בבחורים טובים 2)
קסטרו-הציגה בסרט שדה של אשליות של רחל שור (ויש הטוענים שהיא הציגה גם ברסיסים של דינה פרלשטיין-את לוסיה-ה"בת" של מרטינה)
ואמי ואנה מקונטרול אי?

ואמי ואנה מקונטרול אי?
שתיהן מוכרות בפנים, מזכירות כמה שחקניות
אבל בינתיים לא מצאתי סרט חרדי מוכר שהן מציגות שם
מי שיודעת-שתשתף את כולנו...

מה שכן, לאמי יש משהו בפנים שמזכיר את אמילי (שחקנית ראשית בארץ האש) ואת ליאה שוורץ (שחקנית ראשית באיראן 3)

איך קראו לשותפה של צ'י יאנג? הבת של פוטין?
היא שיחקה כמובן בדה ז'ה וו

חונקת

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה