- הוסף לסימניות
קונטרול אייש פה הרבה המלצות כאלה
לדעתי סודות בוערים
כל אחת לפי טעמה האישי
סרט עם רגש, מתח ומסר.
מושקע בטירוף.
קונטרול אייש פה הרבה המלצות כאלה
לדעתי סודות בוערים
כל אחת לפי טעמה האישי
נהניתי בו מאד!קונטרול אי
סרט עם רגש, מתח ומסר.
מושקע בטירוף.
סוג של עמידה בניסיון כמו לשבור נייד לא כשר וד''לוהכי הכי הקטע שהיא שוברת את הלולידה.
בעיני זה לאו דווקא היה זה, כל אחת בנסיון שלה, לשבור הרגלים, קביעות, התמכרות,סוג של עמידה בניסיון כמו לשבור נייד לא כשר וד''ל
רק זה ריגש אותיוהכי הכי הקטע שהיא שוברת את הלולידה.
והשיר בסוף גם היה מרגש מאד .
ברור שזה הדמיה לכל התמכרות שהיאבעיני זה לאו דווקא היה זה, כל אחת בנסיון שלה, לשבור הרגלים, קביעות, התמכרות,
כל דבר שמושך אותי מן האמת.
ואם זה מה שזה עורר בך....
דווקא אני חשבתי שהיא יותר מכוונת לבינה מלאכותית שיש אנשים שכמעט ולא שורדים בלעדיהברור שזה הדמיה לכל התמכרות שהיא
אבל ההקשר של מכשיר עדכני וחדשני ששם את כל העולם בכף יד אחת זה הכי קרוב
גם נכוןדווקא אני חשבתי שהיא יותר מכוונת לבינה מלאכותית שיש אנשים שכמעט ולא שורדים בלעדיה
אבל מרגע לרגע הבנתי שזה מכוון להכל!
ובדור של היום עם כל הנסיונות רק מי שמחזיק חזק בחבל הוא זה שיזכה להנצל מחבלי משיח!
שמעתי הרבה שממש לא נהנוקונטרול אי
סרט עם רגש, מתח ומסר.
מושקע בטירוף.
מצטרפת.קונטרול אי
סרט עם רגש, מתח ומסר.
מושקע בטירוף
אני אישית חושבת שקונטרול אימישהי שהייתה בשני הסרטים החדשים ויכולה לתת המלצה לאחד מהם? סודות בוערים או קונטרול אי?
איך הגעת למסקנה הזאת????סודות בוערים-מהמשחק של השחקנית הראשית
תלוי מה את מחפשת, אם את מחפשת סרט קלאסי,בת מאומצת, משטרה חיבוקים וכו כו לכי לסודות בוערי- סרט ממש יפה וההפקה מטורפת, גם העלילה טובה, אם את מחפשת משהו קצת אחר, המון מסר, מחוץ לקופסה- לכי לקונטרול אי.- סרט באמת בליגה אחרת! אני אישית יותר התחברתי לקונטרול אי אבל באמת ששתיהם יפים וזה עניין של טעם...מישהי שהייתה בשני הסרטים החדשים ויכולה לתת המלצה לאחד מהם? סודות בוערים או קונטרול אי
ברור דה זה וו..מה יותר יפה סודות בוערים או דה זה וו?????
היו לה די הרבה סצנות עם דמעות בעינייםנכון היא בכתה הרבה? (דמעות לא בדיוק בכי)
לא נכנסת לקטע של מעריצות וכאלה שמכירות אותה מלפני זה,איך הגעת למסקנה הזאת????
מזה שיש לה כאן הרבה מעריצות?
איך זה קשור?
דווקא בקונטרול אי היה כמה אי דיוקים בפרטים הקטנים שקצת הציקו לי בעין..חיבת להדגיש ששתי הסרטים מושקעים ברמות עד לפרטים הכי קטנים!
יש כמה ניקיות שממש הייתי ממליצה להם להסתיר את כוונותיהם האמיתיותבתור אחת שראתה את שתי הסרטים,
התגובות כאן ממש לא אמינות ולא משקפות את המציאות כלל,
כנראה דואגים למחוק תגובות של הוצאת שם רע או נזק למפיקות, שזה בסדר גמור וכך צריך להיות,
רק ממליצה לכולן לקחת את כל מה שכתובים כאן בערבון מוגבל...,
כן, זה היה קצת מרגיז.היה גם קטע שאת יושבת בסרט
וזה שקוף לך מה הצעד הבא...
כלומר אני למשל מהרגע הראשון הבנתי שהמדבקה בצוואר היא לא סתם...
אלא משהו לעקוב אחריה...
ואיך הם החליקו עם העניין שככה נעלמים כל יומיים...
קצת זלזול באינטלגנציה
אבל אחרי הכל זה בסך הכל סרט...
בינינו אין בזה שום עניין, לא ראיתי שינוים בסרטים החדשים מאשר הסרטים הקודמים שפתחו עליהם אשכולות, וחלק מההערות לא בדיוק מתאימות להגדרה- 'בונות'..כל פעם זה קורה
אם יש קצת הערות על הסרט סוגרים את האשכול
לא מבינה הרי אנחנו באות לצפות ורוצות לומר איך היה, מה אהבנו, מה פחות
אחרי הכל זה הערות בונות שרק יוסיפו למפיקות לדעת לפעמים הבאות
חבל..
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים