נכתב ע"י שריתs;1399368:אם כבר מדברים בנושא-
א. לדעתי מאד חסר מופעים בציבור שלנו. דרמה חיה על במה. לנשום את האומנות הזאת, ולא דרך המסך. למשש אותה מקרוב, על הבמה, עם כל המוזיקה, התאורה, התלבושות....
משום מה העסק נעלם מהשוק, וזה ממש חסר. אין מה להשוות בין סרט לבין האומנות שעומדת מאחורי הצגה, מופע , וכו. (אני ממש לא מדברת על כל מופעי ה"סטנד אפ" למיניהם...)
נכתב ע"י esti1;1399431:הפקה כזו עולה הון! משהו באמת ברמה, עם שחקניות/ רקדניות מקצועיות, תפאורה וכו...
כשהציבור שלנו יסכים לשלם 100+ ש"ח לכרטיס, אז....
(אתן צריכות לראות את העלויות של כרטיסים בציבור הכללי)
נכתב ע"י obyektiv;1399508:זה סיכון עצום למפיקה
נכתב ע"י sm05276;1399902:הייתי במתנת האש
הביצוע המקצועי, המסר שהיה לכל אורך ההצגה ומלא בטעם וגם הצחוק מידי פעם היו מדהימים.
ואף אחד לא סחט לי את הלב מפחד עלוב ולא אמיתי...
ומצחיק אותי שמשוויעם היום למליונר עני - הרמה המקצועית שלו היא לא מי יודע ה ביחס להפקות היום (אז זה היה בסדר, היום זה יהיה בושות להעלות כזה סרט)
יכול להיות שאת צודקת אבל בכל אופן, אז היו הרבה כאלו לא מקצועיים והיום אין הרבה בכלל.נכתב ע"י 7880;1399906:לדעתי גם אז זה היה בושה... מסר היה, אבל התחפושות.. פוי...לא אשכח שעל הדקה הראשונה אישה גברית ירקה בגבריות.. איכס..
נכתב ע"י שריתs;1399490:אני יודעת שהפקות כאלה עולות הון! אני עובדת בתחום ההפקה, ורואה מקרוב את ים ההוצאות ההזוי.
אבל אם מידי פעם, ולא בכל יום, תעלה על הבמה הצגה ברמה, אחת מושקעת, ולא עשר 'עלובות' אני מאמינה שאנשים ישלמו על כרטיס בבניני האומה (ולא באולם עם כסאות כתר..) או במתנסים נורמלים אחרים. כמו ראסל וכו'.
כשיעל לוינשטין עשתה את 'לורה', שזה היה בסה"כ קלאסיקה חמודה, לא מתח או דרמה מטורפת, (לא שוללת את רמת ההפקה,) באורך של שעה פלוס, היה גל הופעות ברחבי הארץ ואנשים שילמו את המחיר
נכתב ע"י 1ֹ_RACHEL;1399999:חוי רוזנברג הפיקה לפני הרבה שנים (נראה לי שבשנות ה-90 או אפילו קודם!)
את ההצגה 'נעילה'.
זו הצגה! תסריט מוצלח, בימוי מוצלח. והכל ברמה ממש!
מישהי יודעת על מה אני מדברת?
נכתב ע"י חנון;1400063:אחת חולת אלצהיימר עם בחורה ג'ינג'ית בבית?
נעילה, כף אין סופית, ועוד נוסטלגיה..נכתב ע"י 1ֹ_RACHEL;1399999:חוי רוזנברג הפיקה לפני הרבה שנים (נראה לי שבשנות ה-90 או אפילו קודם!)
את ההצגה 'נעילה'.
זו הצגה! תסריט מוצלח, בימוי מוצלח. והכל ברמה ממש!
מישהי יודעת על מה אני מדברת?
נכתב ע"י שריתs;1399368:אם כבר מדברים בנושא-
א. לדעתי מאד חסר מופעים בציבור שלנו. דרמה חיה על במה. לנשום את האומנות הזאת, ולא דרך המסך. למשש אותה מקרוב, על הבמה, עם כל המוזיקה, התאורה, התלבושות....
משום מה העסק נעלם מהשוק, וזה ממש חסר. אין מה להשוות בין סרט לבין האומנות שעומדת מאחורי הצגה, מופע , וכו. (אני ממש לא מדברת על כל מופעי ה"סטנד אפ" למיניהם...)
ב. משום מה, נראה שכל מפיקות הסרטים עושות תחרות מי הולכת להסריט במקום הכי הזוי ומרוחק, ועל הדרך קצת מזניחות את התסריט. אני לא רוצה לדבר בשמות, אבל בכל הסרטים שהייתי בשנה האחרונה, היו חורים בתסריט. כל מיני דברים לא הגיוניים, או שפשוט לא 'מתחברים'. אין מה לאמר, ההפקות הן מקצועיות, וברמה גבוהה, אבל מרוב תחרות, ורצון ליצור סרטים מקוריים, הזויים, חדשים וחדשניים, שוכחים כמה דברים בדרך...
ואת המסר, כמובן, תוקעים לך בפרצוף, כדי שיהיה 'חרדי' ומאושר על ידי נשות חינוך...........
נכתב ע"י נעמהart;1400151:לדוברות אנגלית יש כל שנה בחורף את ההפקה המדהימה(!!!) של נשות "ציר חמד" מרמב''ש
שבוע הופעות, לא זול אבל שווה כל שקל (מוזיקה חיה, ללא פלייבקים, רקדניות ושחקניות בד''כ מעולות. והתוכן- קלאסיקות ישנות ואהובות...)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים