סרטים לנשים

• הוסף לסימניות
סקר -

• הוסף לסימניות
סרטים לנשים - מה דעתכן?

אילו הופעות את אוהבת יותר?
הופעות עם הרבה דרמה ומתח?
הופעות עם סיפור מחיי היום יום שמובא בצורה מעניינת אך בלי הרבה דרמות?

• הוסף לסימניות
הופעות שלא משלמים עליהם 70 ש"ח ויושבים בכסאות נורמלים.
וגם שמצליחים לראות.
בסגנון: מתח, דרמה. אבל ברמה,

• הוסף לסימניות
בלי מתח ודרמה.
לפרגן לעצמי ערב לצאת בשביל להשתחרר ולצחוק ולא להכנס לפחדים מזוייפים.

• הוסף לסימניות
עם מסר לנשמה... לצאת ולקלוט משהו.. ולא מסר בסגנון של "איך להתחבא מאם המנזר המאיימת.." משהו לגדול ממנו...

• הוסף לסימניות
מבוסס על מציאות
לא מיידי מדומיין
והכי חשוב, מסר חזק שמשודר לאורך כל הסרט

• הוסף לסימניות
בלי אסונות!!!
יש לנו מספיק בחיים האמיתיים. לצערנו!

• הוסף לסימניות
הופעות שאני יכולה לראות במחשב שלי בבית שלי.
אגב,מוכרים אותם באמת, או רק מקרינים באולמות מדי פעם?

• הוסף לסימניות
סרטים שגם השחקניות בו (למרות שהם חילוניות) ישדרו צניעות. שהצניעות תהיה חשובה שם. זה מורגש וצועק!

• הוסף לסימניות
עלילה טובה, דרמה בטעם טוב (שלא יצרחו לי באוזניים כל הערב...) ושלא יהיו קטעים "מודבקים" לא הגיוניים...

• הוסף לסימניות
אני מעדיפה לבוא ולצחוק ולא לשלם על שעה של בכי

• הוסף לסימניות
1. נא לא לזלזל באינטלגנציה. עלילה בנויה כהילכתה כשכל המרכיבים בה הגיוניים.
2. התנייה בשעת רכישת הכרטיס שאין לצרוח - סוג של אופנה מעצבנת.
3. לדאוג שהמסר לא יהיה בסוגריים כמאמר הבדיחה כאן צריך לצחוק, הדגמה: (מלל מעיק שפרושו כאן המסר של הסרט)
4. שמלבד המסרים הישירים והחשובים לדאוג שהמסרים העקיפים לא יהיו גרועים הרבה יותר מהמסרון החיובי הרשמי...

• הוסף לסימניות
איזה סרטים ראיתם ואהבתם?
אשמח לשמוע!
אני הלכתי לסניורה שילמתי 33 ש"ח (3 ב100) ונהנתי מאוד . דרמה מענינת , אפילו שזה על האנקיציה לא מתחו לך את העצבים והראו תמונות זוועה העלילה היתה מושלמת מבחינת פרטים הסטוריים ורמה של שחקניות גבוהה מאוד. הספרדית שם מתגלגלת...
לא אוהבת ללכת ולשלם 70 ש"ח ולא לדעת אם זה יהיה שווה או לא.

• הוסף לסימניות
שנצא מהסרט עם הרגשה טובה ולנשים מהציבור שלנו זה קורה כשיש מסר חזק, כיוון מחשבה, כשזה גורם לקבל קבלה טובה, כמו אחרי הרצאה טובה.

לא יוצאים עם הרגשה טובה כשיש טרגדיות זוועתיות. אין צורך להרוג כמה מהמועמדים.
יש הרגשה רעה מאד שיש בגידה במיוחד של חברה שהיתה קרובה במשך הסרט, קרוב משפחה שהלשין לרשויות וכ' זה לא גורם לחוויה נעימה בלשון המעטה.
שהסרט יתקים באודוטריום מכובד. (לא כסאות פלסטיק בבית כנסת מצחין)

כמובן הפקה ברמה שחקניות שקל להתחבר אליהם..

• הוסף לסימניות
לא רוסיה/פולין וכו', נמאססס כבר לגמרי!

עלילות עכשויות לטעמי הרבה יותר מוצלחות.

• הוסף לסימניות
לדאוג שכל חלקי הפאזל יתחברו, ולא נשאר עם דברים לא פתורים.

בקטע של חווית הצפיה:
מסך גדול
אולם עם כסאות מדורגות (אודיטוריום)
כיתובים בחלק העליון של המסך

• הוסף לסימניות
שהסרט יתקים באודוטריום מכובד. (לא כסאות פלסטיק בבית כנסת)

הלוואי!!!!
יש דבר כזה אודיטוריום מכובד לציבור החרדי????

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הפקות ברמה;1398452:
הלוואי!!!!
יש דבר כזה אודיטוריום מכובד לציבור החרדי????

קודם כל אודטוריום, שיוכלו לראות מכל מקום. ואז גם האודטוריום ברמת אלחנן או משואות יכול לבוא בחשבון.
יש את ראסל שהוא קרוב יחסית.

ובענין הצחוק והבכי, גם אני לא מעוניינת לשלם על לבכות, יש בחיים מספיק ובחינם....
אני מעדיפה לצחוק ובעיקר: לצאת עם מסר, תובנה, משהו מהדהד לקחת צידה לדרך.
למשל, אהבתי מאד את הסרט "מליונר עני" היו בו הרבה קטעים משעשעים, וגם קטעים מרגשים. והמסר היה לעילא ולעילא!
בכלל, אני אוהבת יותר את הסרטים של רעכי אליאס, תמיד יש בהם מסר חזק ולא רק דרמה ומתח ושירים מרגשים על שפת הים עדיף בזריחה או בשקיעה;)

• הוסף לסימניות
סרט שמפיקי הסרט הבינו מה הם רצו להגיד איזה אמירה/מסר ,
מתח ברמה ובמינון המתאים

ובלי מסר שמאכילים בכפית ובהרצאות,
אלא מסר שנכנס ללב מתוך הסרט
מצטרפת לאלה שאמרו-רעכי אליאס אלופה בזה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה