מופעי תרבות סרטי הרב גולדווסר

• הוסף לסימניות
אני מעוניין לשמוע ממי שיודע
המלצה בין הסרט עזה כמוות לבין הסרט החדש אירניום מה עדיף
אני מדבר על הקרנה ללא משקפות לקבוצת בחורים
מה יותר מעניין

• הוסף לסימניות

• הוסף לסימניות
נראה משהו שממש שווה צפיה.
זה מיועד לצפיה ביתית /מוסדית? סדר גודל של מחיר?

• הוסף לסימניות
ראית את 'ושבו בנים'?
מה הסגנון? מפחיד? מרגש?
יש תיעודים קשים לצפיה?
מתאים לילדות בנות 12-14? (לא לבי"ס, העירייה מביאה למתנ"ס מתלבטת אם לקחת אותן איתי או לא...)

תודה רבה מראש

• הוסף לסימניות
ראיתי. מדהים!
לדעתי האישית לא מתאים לילדות בגילאי ה12. לבת 16 כבר אולי כן.
אמנם אין שם סרטוני זוועה ממש אבל כן קצת תיאורים של אנשים על מה שעברו וכמה סרטונים אמיתיים של מחבלים מסתובבים בקיבוצים וכו

• הוסף לסימניות
איך / איפה אפשר לצפות בתוכניות האלה עבור אנשים פרטיים?

• הוסף לסימניות
ראית את 'ושבו בנים'?
מה הסגנון? מפחיד? מרגש?
יש תיעודים קשים לצפיה?
מתאים לילדות בנות 12-14? (לא לבי"ס, העירייה מביאה למתנ"ס מתלבטת אם לקחת אותן איתי או לא...)

תודה רבה מראש

לא מתאים, יש שם מעט קטעים של מחבלים, והרוב זה ראיונות (2 חטופים, אבא של אגם ברגר, ונצול מכביש הדמים) ילדות בגיל הזה לא יבינו ולא יהנו
הסגנון לדעתי מרגש/מטלטל

• הוסף לסימניות
אני ראיתי, לא מתאים לילדות בגילאים האלו לדעתי. רק למבוגרים.

• הוסף לסימניות
הבנתי שלא מתאים לילדים השאלה היא האם זה מרתק, כי הם מבקשים סכום לא מבוטל
האם ממולץ לתכנית למשפחה בוגרת לימי בין הזמנים, האם זה רק מרגש או אולי מתח?
אשמח לתשובה

• הוסף לסימניות
ממה שאני שמעתי מאוד ממולץ אני מדבר גם על ושבו בנים וגם על אירניום כולל לנוער בוגר
שמעתי גם על ישיבות שמביאות את זה לקעמפים

• הוסף לסימניות
מישהו יודע איפה אפשר לראות את ושבו בנים או את אירניום בירושלים??????

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה