דרוש מידע סרטי נשים חדשים שיצאו לחול המועד

• פותח הנושא $bsd
  • פורסם בתאריך
מצב
הנושא נעול.
איך אפשר לפתוח בשתי מחשבים?
מישהי ניסתה והצליחה?
אשמח להסבר

ציטוט מאשכול אחר כל מי ששלחה מייל לטלי אברהמי שתזהר
אחרי בדיקה של טכנאי זוהי תוכנת כופר שדורשת 5000 דולר. התוכנה מסתובבת עכשיו, וכנראה שהיא מופצת בדרך הבאה:
אם את רשומה לקבוצת העדכונים במייל של טלי אברהמי, והגבת להודעה שלהם, וקפץ לך הודעה שמזהירה מפני פישינג, אל תתעלמי מההודעה הזאת!
זה הוירוס בכבודו ובעצמו.
פשוט למחוק את המייל ולא לשוב אליו.
@צבעי פסטל :) :(

למשהי יש את לא ליפול 2 או יודעת איך אפשר להסיג את זה אני אשמח מאוד
תודה רבה

בכללי, אני עם נטפרי:)
את הסרט ראיתי דרך מסך מחשב אחר עם אינטרנט פתוח.
(גם את הרכישה לסרט בצעתי דרך האתר, תוך דקה הגיע קישור לסרט..)
הצלחת גם לשתף מחשבים אחרים?

יש לכם את מייל של האחים כהן וחצי?

פשוט משעמם לי נורא ואני מחפשת איזה סרט שלא ראיתי אף פעם
את כל הסרטים הישנים של טלי אברהמי ודינה פרלשטיין ראיתי כבר אני רוצה להתחדש ;)

ר שור ור ליבוביץ מפרסמות את הסרטים שלהם?

טוב חבל מאוד כי את 1 יצא לראות כמה פעמים
אם משהי יודעת שהיא מפרסמת את זה אני אשמח שתעדכן
תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה