אני ראיתי מקודם גמרנו והוא מהמם שווה צפייהבקיצור הצלחתם לצפות בלשם שינוי?
אני בונה על זה עם המשפחה ליום שלישי...
כנ"לאני ראיתי מקודם גמרנו והוא מהמם שווה צפייה
@צבעי פסטל :)ציטוט מאשכול אחר כל מי ששלחה מייל לטלי אברהמי שתזהר
אחרי בדיקה של טכנאי זוהי תוכנת כופר שדורשת 5000 דולר. התוכנה מסתובבת עכשיו, וכנראה שהיא מופצת בדרך הבאה:
אם את רשומה לקבוצת העדכונים במייל של טלי אברהמי, והגבת להודעה שלהם, וקפץ לך הודעה שמזהירה מפני פישינג, אל תתעלמי מההודעה הזאת!
זה הוירוס בכבודו ובעצמו.
פשוט למחוק את המייל ולא לשוב אליו.
כן עם חסימת אתרוגכנ"ל
צפית במחשב עם חסימה?
ואת? עם נטפרי מישהי הצליחה לצפות?כנ"ל
צפית במחשב עם חסימה?
זה לא ליפול 2???? או 1???????????מצאתי קישור לסרט לא ליפול מפסח אך הוא חסום לי בנטפרי
מישהי יכולה לבדוק אם זה פתוח עדיין (גם לא בנטפרי)
בכללי, אני עם נטפריואת? עם נטפרי מישהי הצליחה לצפות?
הצלחת גם לשתף מחשבים אחרים?בכללי, אני עם נטפרי
את הסרט ראיתי דרך מסך מחשב אחר עם אינטרנט פתוח.
(גם את הרכישה לסרט בצעתי דרך האתר, תוך דקה הגיע קישור לסרט..)
לא ניסיתי.הצלחת גם לשתף מחשבים אחרים?
כעיקרון, א' בראך כתבה שהיא מעלה רק את חלק 1 ואם היא תעלה את 2 היא תדאג לפרסם את זה...למשהי יש את לא ליפול 2 או יודעת איך אפשר להסיג את זה אני אשמח מאוד
איזה סרטים זה שלהם?ר שור ור ליבוביץ מפרסמות את הסרטים שלהם?
לאחוז ברוח, שדה של אשליותאיזה סרטים זה שלהם?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //