מרכז שטרן להורות קלה
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
נכתב ע"י אורי ש;1960848:ושאלה,
איך אני נותן עומק לחלק העגול והשמן של האגרטל?
נראה כאילו החלק העליון של האגרטל כלפיך והתחתון שטוח כזה.
נכתב ע"י אורי ש;1960848:גם לי יש שיעורים לשמוע...
אבל אני מקשיב! לפחות משתדל.
שיתוף ממשהו חמוד שיצא לי בהרצאה פסיכיאטרית.
ושאלה,
איך אני נותן עומק לחלק העגול והשמן של האגרטל?
נראה כאילו החלק העליון של האגרטל כלפיך והתחתון שטוח כזה.
נו, יש לי עתיד???![]()
נכתב ע"י ליבליב;1962824:תעבוד על עיגולים יפים תסמן לך 2 נקודות רחוקות ותנסה להעביר בינהם קווים אחת אל השניה בצורה מהירה וחלקה ובאמת להגיע לנקודה שסימנת
נכתב ע"י ליבליב;1962824:קודם כל.
תעבוד על עיגולים יפים תסמן לך 2 נקודות רחוקות ותנסה להעביר בינהם קווים אחת אל השניה בצורה מהירה וחלקה ובאמת להגיע לנקודה שסימנת..
ובנוגע לשאלה אם יש לך עתיד. כל מי שאוהב לצייר ו(כן,יש ו-" אוהב לצייר זה לא מספיק)
ומוכן להשקיע בזה וללמוד ולהתאמן ולהכשל ולהבין מה הטעויות שלו וללמוד מהן ולתקן אותם..( יש עוד "ו" אבל זה "ו" הבסיס) אז יש לו הווה.וזה קצת יותר טוב מהעתיד. לעני תדעתי.ד
נכתב ע"י אבימי;1962829:כמה קילומטרים של עצי יערות עד נכרתו כדי שאמלא דפים שבהם עשיתי עשרות אלפי קוים ונקודות, קוים ונקודות, ואליפסות עיגולים וקווים ונקודות וקווים. שעות.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים