סתם שיתוף, ושאלה קטנה...

• הוסף לסימניות
גם לי יש שיעורים לשמוע...
אבל אני מקשיב! לפחות משתדל.:D

שיתוף ממשהו חמוד שיצא לי בהרצאה פסיכיאטרית.
ושאלה,
איך אני נותן עומק לחלק העגול והשמן של האגרטל?
נראה כאילו החלק העליון של האגרטל כלפיך והתחתון שטוח כזה.
נו, יש לי עתיד???:rolleyes:

קבצים מצורפים

• אגרטל.jpg
    KB 30.2 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
הפרחים ממש יפים. האגרטל צריך קצת שיפוץ.

• הוסף לסימניות
תודה על התגובה, גם אני הרגשתי בזה.
מה עלי לעשות?

נכתב ע"י אורי ש;1960848:
ושאלה,

• הוסף לסימניות
פרספקטיבה.
התחום הקשה שבה הוא פרספקטיבת אליפסות.
השאלה שהצגת כאן היא בין התחומים המתסכלים ביותר באיור, כיוון שיכול לקחת שנים עד שתופסים את זה היטב.
לכן לא הגיבו לך כל כך... כולם כזה, אוווווי. זה תיקול רציני. באופן כללי, קח צינור עבה, תסתתכל עליו לגמרי מהצד, ותתחיל לעלות. תראה מה קורה לעיגול.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אורי ש;1960848:
גם לי יש שיעורים לשמוע...
אבל אני מקשיב! לפחות משתדל.:D

שיתוף ממשהו חמוד שיצא לי בהרצאה פסיכיאטרית.
ושאלה,
נו, יש לי עתיד???:rolleyes:

קודם כל..אם אתה מעוניין לצייר באמצע השיעור כדאי שתתחיל להחזיק בקלמר שלך (אם הוא ישנו בכלל) עיפרון ומחק.
תעבוד על עיגולים יפים תסמן לך 2 נקודות רחוקות ותנסה להעביר בינהם קווים אחת אל השניה בצורה מהירה וחלקה ובאמת להגיע לנקודה שסימנת..כמוב
שאלה.האגרטל צוייר מהסתכלות על אגרטל שהיה אל מול עינייך או מהדימיון?
ובנוגע לשאלה אם יש לך עתיד. כל מי שאוהב לצייר ו(כן,יש "ו-" אוהב לצייר זה לא מספיק)
ומוכן להשקיע בזה וללמוד ולהתאמן ולהכשל ולהבין מה הטעויות שלו וללמוד מהן ולתקן אותם..( יש עוד "ו" אבל זה ה"ו" הבסיסי) אז יש לו הווה.וזה קצת יותר טוב מהעתיד. לעניות דעתי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ליבליב;1962824:
תעבוד על עיגולים יפים תסמן לך 2 נקודות רחוקות ותנסה להעביר בינהם קווים אחת אל השניה בצורה מהירה וחלקה ובאמת להגיע לנקודה שסימנת

תודה על התגובה, לא הבנתי מה לעשות עם העיגולים.
אשמח לפירוט.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ליבליב;1962824:
קודם כל.
תעבוד על עיגולים יפים תסמן לך 2 נקודות רחוקות ותנסה להעביר בינהם קווים אחת אל השניה בצורה מהירה וחלקה ובאמת להגיע לנקודה שסימנת..
ובנוגע לשאלה אם יש לך עתיד. כל מי שאוהב לצייר ו(כן,יש ו-" אוהב לצייר זה לא מספיק)
ומוכן להשקיע בזה וללמוד ולהתאמן ולהכשל ולהבין מה הטעויות שלו וללמוד מהן ולתקן אותם..( יש עוד "ו" אבל זה "ו" הבסיס) אז יש לו הווה.וזה קצת יותר טוב מהעתיד. לעני תדעתי.ד

כמה קילומטרים של עצי יערות עד נכרתו כדי שאמלא דפים שבהם עשיתי עשרות אלפי קוים ונקודות, קוים ונקודות, ואליפסות עיגולים וקווים ונקודות וקווים. שעות.
לגבי החלק השני, נכון ב 100%.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אבימי;1962829:
כמה קילומטרים של עצי יערות עד נכרתו כדי שאמלא דפים שבהם עשיתי עשרות אלפי קוים ונקודות, קוים ונקודות, ואליפסות עיגולים וקווים ונקודות וקווים. שעות.

לנו אם לצרינו? :p

• הוסף לסימניות
כמה טיפים בנוגע לעיגולים ואליפסות...שים לב שהעיגול הוא אותו עיגול והריבוע הוא אותו הריבוע רק מה שהשתנה זו הזוית- כאילו זה על משטח שטוח כמו דף והשכבנו אותו, וכן על זו הדרך- אפשר לשחק עם הזויות.

קבצים מצורפים

• 62.png
    KB 35.5 · צפיות: 12
  • 63.png
    KB 56.9 · צפיות: 13
  • 61.png
    KB 34.4 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
בשמחה!:) לגבי הנפח זה עיניין של אור וצל, אחרי שתישם את עיניין הצורות- אליפסה וחברותיה...כמה דוגמאות;)

קבצים מצורפים

• 5.jpg
    KB 148.2 · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
חשוב מאוד שיהיה לך ברור לפחות בראש מאיפה מקור האור!
אח"כ מלבד לצל שמטיל החפץ, צריך להיות צל על החפץ עצמו.
הייתי מדגימה לך אך איני בבית וגם לא הלוח....מקווה שההסבר היה ברור.
ושמחתי לעזור:)

• הוסף לסימניות
קשה מאוד - ויותר נכון - בלתי אפשרי
להגיע לרמות שונות של כהות עם עט
לכן הייתי ממליצה להעתיק ציור זה כמו שהוא לדף אחר
ולהשתמש בעפרון B6 (ואפשר גם פחות)
ולנסות כהויות שונות -
ואז ניתן להגיע לרמה של צל - שמגיע כמובן באטיות ובהדרגה

בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה