כללי סת"ממתקים

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• בלופר.PNG
    בלופר.PNG
    KB 26.7 · צפיות: 53
  • הוסף לסימניות
לוגו מעורר מחשבה..

• הוסף לסימניות
הלו, רציתי לקנות מגילת אסתר, בעצם לא, רציתי משלוח מנות.. :D
הלוגו יפה מאד, אני רק מקווה שהוא לא באמת מוכר גם סת"ם כי זה לא ממש הולך ביחד..
לסת"ם צריך תדמית של קודש, אחריות, רצינות
ולממתקים בדיוק הפוך, חול, ילדותיות, קלילות ועליזות
:confused:

.

• הוסף לסימניות
אני מקווה שסת"ם זה ר"ת של סיידר תפוחים מתוק או משו בסגנון...

• הוסף לסימניות
היי מה הבעיה שלכם? זה לוגו לשכן שלי שמוכר מזוזות סת"ם ושוקולדות.
מה אף פעם לא שמעתם על שילוב כזה? וגם אם לא, אתם לא יכולים לפרגן? תצאו קצת מהריבוע שלכם
_+_+_+*****סססססתתתתתתאאאאאםםםםםםם זה לוגו לאיזה סיעור מוחות אחד - היה צריך לחבר שני מוטיבים מנוגדים ללוגו אחד, נראה אתכם גם עושים את זה,,, אגב מישהו רשה לך לצטט אותי בלי רשות?? ממש בושה!!!*******

• הוסף לסימניות
תגיד מזוזות, חשבתי שהוא מוכר ספרי תורה וטופים על מדף אחד....
בכל מקרה לדעתי מתאים שתי מיתוגים נפרדים, זה פשוט לא נשמע טוב ביחד

• הוסף לסימניות
הי פורים עבר כבר.

ואני מבינה בכל זאת שיש כאן משהו אמיתי והזוי לחלוטין. לא קשור לפתיחת ראש בכלל, זה סטיית תקן......
לדעתי עדיף למתג בנפרד. להתנהל כשתי עסקים. שתי לוגואים. שתי פרסומים נפרדים.
בצורה כזו זה לא ימכור. נקודה.

• הוסף לסימניות
לא, ממש אף פעם לא שמענו על השילוב הזה...
אם הוא רוצה שיקנו ממנו מזוזות, במטותא שיוריד את השוקולדות מהלוגו...

• הוסף לסימניות
לא נשמע טוב הרעיון.
מה עוד שהשם מתפאר בממתק ולא בסת"ם - שזה בכלל לא לענין...
הייתי עושה חישוב מחדש

ואגב, מי קהל היעד?

• הוסף לסימניות
לשכן שלך קוראים פוטושופ, והיום גילית את האפקטים בתוכנה?
מותר לך לקבל קצת ביקורת. בפרט אם אתה רוצה להשקיע ולהגיע רחוק.

• הוסף לסימניות
זה נראה שהלוגו מתחרה בביטוח 'שירבית'...;)

מי אמר שאי אפשר גם וגם?
גם מתוק וטעים, וגם כשר ומהודר​

ואם אתה שואל ברצינות, אז אני לא הצלחתי לראות פה לוגו. מידי עמוס...

ואם אתה רק רוצה לשמוע על מה שטוב, אז הגופן, מעולה לסת''ם. והגוונים, לממתקים.

ואם העסק הזה באמת רוצה להצליח, עדיף שיפריד את מיתוג עסקיו. זה שהוא אדם אחד זה לא אומר שלכל עסקיו יש אותו שם.

ואם הוא בכ"ז רוצה, אז הוא יכול ללכת על שם ניטרלי ©. לדוג' מהודר
ואז, 'ממתקי מהודר'
וגם 'מהודר, מכון סת"ם'

ועדיין, אני לא ממליץ. (לא כך בונים שם לעסק).

לסיום, נהניתי מהנועזות שלך!
בהצלחה רבה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בלופר בון;2509348:
מה אף פעם לא שמעתם על שילוב כזה? וגם אם לא, אתם לא יכולים לפרגן? תצאו קצת מהריבוע שלכם
_+_+_+*****סססססתתתתתתאאאאאםםםםםםם זה לוגו לאיזה סיעור מוחות אחד - היה צריך לחבר שני מוטיבים מנוגדים ללוגו אחד, נראה אתכם גם עושים את זה,,, אגב מישהו רשה לך לצטט אותי בלי רשות?? ממש בושה!!!*******

חחחחח, באתי לכתוב תגובה (האמת חריפה במיוחד...), ופתאום אני רואה מה כתוב :D:D שימו לב ללבן

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בלופר בון;2509348:

תשמע, הצלחת למתוח אותי:) (כבר ריחמתי על המסכן, שלא באו לקנות אצלו את השוקולדים, והוא החליט להמיס אותם ולכתוב סת"ם עם ה'דיו' הזה...:):))

אבל לא היה מזיק אם היית כותב זאת קצת יותר גלוי, תחשוב אילו טרחת להגיב לשאלה וגילית שזה לחינם.
זה לא 'ניצול ציני' חלילה, אבל בהחלט 'ציני'.

טוב, אני יעזוב את ה'שפכטל':)

וברמה עניינית, גם לשני מוטיבים מנוגדים נדרש 'סיעור' כלשהוא, ולא הצלחתי לראות זאת.
בעיני לוגו לשני מוטיבים מנוגדים, אמור להיות מעט יותר ""מקצועי וריאלי""...

אם זה ברמת הקופי, ואם זה ברמת הגרפיקה.

מחכה לראות על מה בסוף 'הסתערת'...

בהצלחה רבה!

• הוסף לסימניות
סליחה חברים שעיצבנתי אתכם, אבל זו הייתה המטרה (לא לעצבן ח"ו) לראות איך אנשים מגיבים לדבר שונה ומוזר ועוד יותר מזה שהמעלה בטוח בצדקתו (שזה אני כמובן...:) ) ולא, לא היה כאן סיעור מוחות (דווקא רעיון לא רע לעשות כזה דבר) אלא הייתם חלק מניסוי חברתי מעניין, תודה לכם חברים שהשתתפתם בו :)
אגב- הניסוי היה הרבה יותר מעניין אם הוא היה נמשך ליותר זמן, אך מפאת קוצר הזמן הייתי חייב להפסיק אותו עכשיו. איתכם הסליחה...
----שוב אתם מצטטים אותי??----

• הוסף לסימניות
אז הניסוי הצליח? או שגם זה בלוף? :confused::mad:;)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה