- הוסף לסימניות
איך הלוגו?
צפה בקובץ המצורף 348486
צפה בקובץ המצורף 348486
נכתב ע"י בלופר בון;2509348:היי מה הבעיה שלכם? זה לוגו לשכן שלי שמוכר מזוזות סת"ם ושוקולדות.
מה אף פעם לא שמעתם על שילוב כזה? וגם אם לא, אתם לא יכולים לפרגן? תצאו קצת מהריבוע שלכם
_+_+_+*****סססססתתתתתתאאאאאםםםםםםם זה לוגו לאיזה סיעור מוחות אחד - היה צריך לחבר שני מוטיבים מנוגדים ללוגו אחד, נראה אתכם גם עושים את זה,,, אגב מישהו רשה לך לצטט אותי בלי רשות?? ממש בושה!!!*******
נכתב ע"י בלופר בון;2509348:היי מה הבעיה שלכם? זה לוגו לשכן שלי שמוכר מזוזות סת"ם ושוקולדות.
מה אף פעם לא שמעתם על שילוב כזה? וגם אם לא, אתם לא יכולים לפרגן? תצאו קצת מהריבוע שלכם
_+_+_+*****סססססתתתתתתאאאאאםםםםםםם זה לוגו לאיזה סיעור מוחות אחד - היה צריך לחבר שני מוטיבים מנוגדים ללוגו אחד, נראה אתכם גם עושים את זה,,, אגב מישהו רשה לך לצטט אותי בלי רשות?? ממש בושה!!!*******
ההוווו, זה סודי!!נכתב ע"י עוד אחד;2509437:אז הניסוי הצליח? או שגם זה בלוף?![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים