אוהי !!!!!נכתב ע"י nc;1903458:ועכשיו תעבדי על צבעיםםםםםםםםםםם ותאורהההההההההההההההההההה
אולי כי עשיתי קרופ?נכתב ע"י ronitg;1903483:לא מבינה בצילום, אבל נראה כאילו בשניה אין פוקוס
הראשונה מיוחדת!
תודה, אבל דיקתי ממש על העיניים, יכול להיות שיש גם לי את הסיפור הזה של בריחת פוקוס?נכתב ע"י pinati;1903494:סליחה שאני מתערבת.
אבל בגלל שכתבת שעבדת על הפוקוס חיפשתי אותו ודווקא ראיתי שהוא לא ממש מדויק.
בתמונה הראשונה הפוקוס על הגזע עץ הקרוב.
ובתמונה השניה על הפרווה של המעיל..
לפי הבנתי הפוקוס צריך להיות יותר ממוקד על הילדה.
אבל התמונות לכשעצמן מדהימות - מן סיפור מתח כזה.
תודה יש לי עדשה 18/135 שעשו עליה כאן עליהום...נכתב ע"י 0405 שירה;1903528:הראשונה מיוחדת ממש ותפתחי עוד צמצם עם ישלך אפשרות איזה ציוד יש לך ?
הצבעים נראים יותר טוב? או...נכתב ע"י nc;1903458:ועכשיו תעבדי על צבעיםםםםםםםםםםם ותאורהההההההההההההההההההה
אני כאן השואלת...נכתב ע"י הגלים;1903573:מה זה "פוקוס" ?
זהו שהצמצם לא משהו וגם הרקע קרוב מידי..נכתב ע"י 0405 שירה;1903570:הצמצם קשור לאור ולעומק שדה
ואל דאגה אפשר להוציא מהעדשה הזה תוצאות יפות אני צילמתי איתה תקופה והיה מצויין
נכתב ע"י pinati;1903580:פוקוס היא מכונית משפחתית המיוצרת על ידי חברת פורד.
נכתב ע"י A69;1903577:
אני כאן השואלת...
אני מעונית לקבל מידע ולהתקדם, אתה מעונין לעזור לי?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים