כללי עבודה בבית דפוס

• פותח הנושא vj
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
איזה מין רעיון זה - תקופת נסיון ללא תשלום?! זה חסר שחר! האם אותו אדם גם יבוא יומיים-שלושה-ארבעה למסעדה ויבקש ארוחה לנסיון ללא תשלום? בשוק נותנים לך לטעום ללא תשלום פרי אחד קטן. על יותר מזה - שלם תשלם!

• הוסף לסימניות
תדעו שהוא דווקא ממש בסדר, והוא הסכים לשכר שביקשתי, אמנם אני אלך ליומיים ניסיון נוספים אבל באמת נראה לי שאפילו אם לא הוא ישלם לי עליהם. נראה לי שבשביל משכורת טובה לא כדי להתפס לקטנות.תודה רבה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י vj;603171:
תדעו שהוא דווקא ממש בסדר, והוא הסכים לשכר שביקשתי, אמנם אני אלך ליומיים ניסיון נוספים אבל באמת נראה לי שאפילו אם לא הוא ישלם לי עליהם. נראה לי שבשביל משכורת טובה לא כדי להתפס לקטנות.תודה רבה

אני חושבת שאת מאד צודקת. היה לי עכשיו גם כן התנהלות די ארוכה עם מעסיק, שרצה לראות כמה דוגמאות עבודה - אבל ספציפיות עבורו. שאני אכתוב לו חומר שיווקי שלו, ואעצב לו דברים שלו. ניסיתי לומר לו שיסתפק בדוגמאות שעשיתי לאחרים, אבל היה לו חשוב לנסות את כוחי.
הוא הקפיד לציין שהוא לא הולך להשתמש בחומרים האלו, זה היה נטו למבחן יכולות.
אני שמחה שלא התעקשתי ופוצצתי על זה את כל הסיפור, כי סך הכל בסופו של דבר הגענו להסכם עבודה לא רע (בהתחשב בעובדה שהשכר אמור לעלות בהמשך, וזה נמצא בסעיף בחוזה).
אני עובדת שם כבר תקופה מסויימת, לא ארוכה, ובהחלט התרשמתי לטובה מן היחס הכללי לעובדים.

• הוסף לסימניות
הגיוני מאד שעל עבודה מקבלים שכר וזה לא משנה אם הוא בא לנסיון...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה