- הוסף לסימניות
גלשנו לנושא מענייןשוב, אני מכירה גם קשת רחבה מאוד של חילונים
גלשנו לנושא מענייןשוב, אני מכירה גם קשת רחבה מאוד של חילונים
לגמריגלשנו לנושא מעניין![]()
כנ"ל,יש לי הרבה מידע בנושא...
לא מבינים אותי. ולא אכפת לי. בפרט שיש לי חברות שכן הולכות (חרדיות)יש כאן נשים / בנות שעובדות במקומות עבודה חילוניים ? בחברות גדולות או במשרדים קטנים?
מה אתן עושות כשיש פעילות חברה / כשלוקחים אותכם למסעדה ?
כשלוקחים אותכם לפארק ? אתם הולכות ? אם אתן לא הולכות מה אתן מסבירות למנהלים שלכם ?
הם מבינים את זה ?
זו בעיה ענקית.בפרט שיש לי חברות שכן הולכות (חרדיות)
נכון באמת היה לי מאד קשה. ב"ה הגיעה עוד אחת לצוות חרדית והיא גם לא יוצאת איתם.כך שאני כבר לא היחידה "הסנובית"זו בעיה ענקית.
קל יחסית לומר "לא מתאים לי"
קשה יותר להסביר את ההבדלים בתוך המחנה. ושלא כולן מרגישות רע לצאת לבילויי עם גברים שאינם שומרי תומ"צ
(לצאת צוות נשים מעורב - לדעתי אין בכך בעיה. ובפרט שהאווירה לא מתירנית. באופן כללי - צוות נשים גם כשאינו שומר תומ"צ האווירה נקייה ומכובדת יותר)
עצוב, בפרט שהם ממש לא מתחשבים, לא מבינה את דפיקת הראש, כל העניין הוא לתת לעובדים יום של הנאה אם עובד לא יכול למה לתסכל אותו?נכון באמת היה לי מאד קשה.
כי הרעיון הוא גיבוש לעובדים. לא רק ההנאה. ומאד מפריע להם שאני לא משתפת פעולה.עצוב, בפרט שהם ממש לא מתחשבים, לא מבינה את דפיקת הראש, כל העניין הוא לתת לעובדים יום של הנאה אם עובד לא יכול למה לתסכל אותו?
נגמרה הקורונה, התחילו הגיבושים...זה הנושא הבוער שם.
אני חושב שהשאלה היא גם לגברים.יש כאן נשים / בנות שעובדות במקומות עבודה חילוניים ? בחברות גדולות או במשרדים קטנים?
מה אתן עושות כשיש פעילות חברה / כשלוקחים אותכם למסעדה ?
כשלוקחים אותכם לפארק ? אתם הולכות ? אם אתן לא הולכות מה אתן מסבירות למנהלים שלכם ?
הם מבינים את זה ?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים