דרוש מידע עבודה בתור דרייבר

• הוסף לסימניות
אשמח למי שיוכל לתת לי מידע איך להיות דרייבר,
דהיינו, האם החברות מוכנות להעסיק נהג חדש (רק 2 נוסעים)?
איזו חברות הכי מומלצות לעבוד אצלם?
איך נרשמים למערכת?
מה השכר הממוצע ליום?
וכל מידע אחר..
תודה מראש!

• הוסף לסימניות
אין לי בזה הרבה ידע אבל זה לא שאתה עובד בחברה אתה מתערבב ונכנס לקבוצות ווצאפ של כמה חברות שאתה רוצה ולוקח איזה נסיעות שנראה לך מתאים לך ובד"כ 10% או סכום שונה דרך PayPal לתחנה שממנה הגיעה הקריאה לנסיעה
בהצלחה ואל תשכח לעשות לי מחיר

• הוסף לסימניות
איך נרשמים למערכת?
לפי מה ששמעתי מדרייברים.
בכשרים צריך להירשם ולהתחייב על מכשיר.
בשאר התחנות ג"כ יש להירשם, הם שולחים קודם לאלו שרשומים אצלם.
חוץ מזה יש איזה קבוצה גדולה שכולם רשומים שם, ואם אין לתחנה אצלם הם מוציאים את זה לשם או סתם אנשים ועוד מעלים לשם נסיעות.

לגבי נהג חדש, נסעתי כבר כמה פעמים עם נהג חדש, אבל זה לאחר תקופת ההגבלה כך שאין לי מושג מה הנוהל בזה (עושה רושם שהם לא שואלים הרבה שאלות).

הבנתי גם שהחברות מקפידות שיהיה רכב טוב, קאמרי זה הכי נפוץ..... כל קאמרי חשוד כדרייבר (למרות שקרה לי פעם אחת שהגיע רנו סטיישן ישנה).

• הוסף לסימניות
אשמח למי שיוכל לתת לי מידע איך להיות דרייבר,
דהיינו, האם החברות מוכנות להעסיק נהג חדש (רק 2 נוסעים)?
איזו חברות הכי מומלצות לעבוד אצלם?
איך נרשמים למערכת?
מה השכר הממוצע ליום?
וכל מידע אחר..
תודה מראש!
להלן כמה נתונים מדוייקים ביותר:
תחנות דרייברים זה "משרד תיווך", הם משקיעים בפירסום ואז כל נסיעה שנכנסת הם מפרסמים בקבוצת וואטסאפ - כאשר הנהג שלוקח את הנסיעה מעביר לתחנה עמלה בסך של כ-10% מהמחיר שהלקוח משלם, חלק מהתחנות אף גובות תשלום חד פעמי על הצטרפות, ואלה שעפים על עצמם גובים אפילו דמי מנוי חודשיים.

אתה לא מועסק ולא עובד אצל אף חברה, הם לא נותנים שום כלום מעבר להנ''ל, הרכב שלך, הדלק שלך. הביטוח שלך (ואגב הביטוח לא מכסה נוסעים בשכר - ככה שזה סיכון גבוה),
אתה עובר על החוק בזה שאת המסיע נוסעים בשכר ללא רכב מורשה וללא רשיון מתאים (נכון שאין כמעט אכיפה על זה, אבל אל תגיד לא אמרו לי)

חלק מה"תחנות" שייכים לבחורים צעירים, וחלק מהסדרנים אין להם אפילו רשיון נהיגה.

עשרות דרייברים יושבים ובוהים במסך ללא הפסקה כי מהרגע שהנסיעה מתפרסמת היא נתפסת תוך 15-30 שניות, מה גם שכל סדרן מפרסם במקביל בכמה קבוצות, כך שגם אם תפסת ראשון יתכן שמישהו קדם לך בקבוצה מקבילה, בגלל המצב... המהדרין משתדלים תוך כדי נסיעה לבדוק האם יש להם נסיעת המשך... וחבל.

מי שיש לו רכב, והוא מידי פעם ובשישי ומוצ"ש עושה השלמת הכנסה - זה נחמד מאוד, יש זמנים שיש עומס מטורף ומחירים טובים.
אם אתה רוצה לבנות על זה כעסק, ולקנות רכב וכו', תתייעץ טוב.....

• הוסף לסימניות
לפי מה ששמעתי מדרייברים.
בכשרים צריך להירשם ולהתחייב על מכשיר.
בשאר התחנות ג"כ יש להירשם, הם שולחים קודם לאלו שרשומים אצלם.
חוץ מזה יש איזה קבוצה גדולה שכולם רשומים שם, ואם אין לתחנה אצלם הם מוציאים את זה לשם או סתם אנשים ועוד מעלים לשם נסיעות.

לגבי נהג חדש, נסעתי כבר כמה פעמים עם נהג חדש, אבל זה לאחר תקופת ההגבלה כך שאין לי מושג מה הנוהל בזה (עושה רושם שהם לא שואלים הרבה שאלות).

הבנתי גם שהחברות מקפידות שיהיה רכב טוב, קאמרי זה הכי נפוץ..... כל קאמרי חשוד כדרייבר (למרות שקרה לי פעם אחת שהגיע רנו סטיישן ישנה).
הכל סיפורים, כל התחנות מוציאות מיד גם בקבוצות החיצוניות, הם רוצים לתת ללקוח מענה מהיר שלא יברח - כדי שלא יפסידו את העמלה, וגם לא אותו בעתיד.

על הכשרים... ועל נהג ללא סמארטפון וואטסאפ... טיפש המאמין (אמנם הם לא מוציאים אותו בנסיעה, וזה רווח נקי),
גם בתחנות שהנהג מתחייב מולם, ההתחייבות היא רק שזה לא מכשיר נייד, אבל טאבלט מותר, והם עצמם מוציאים נסיעות בוואטספ.

לגבי נהג חדש, אם אתה מוגבל 2 נוסעים, רוב הנסיעות יותר מ-2.

• הוסף לסימניות
(ואגב הביטוח לא מכסה נוסעים בשכר - ככה שזה סיכון גבוה),
אתה עובר על החוק בזה שאת המסיע נוסעים בשכר ללא רכב מורשה וללא רשיון מתאים (נכון שאין כמעט אכיפה על זה, אבל אל תגיד לא אמרו לי)
האם באופן גורף אין לזה ביטוח?! האם יש חברות/נהגים עם ביטוח מתאים לנסיעות משותפות כאלו בשכר?

• הוסף לסימניות
האם באופן גורף אין לזה ביטוח?! האם יש חברות/נהגים עם ביטוח מתאים לנסיעות משותפות כאלו בשכר?
באופן גורף אין
יש קומבינה אחת לרשום רכב כרכב שטח, וזה רק רכבים מאוד מסויימים, ורק מי שיש לו אצל מי לרשום... צריך מישהו עם צי רכב, קצין בטיחות וכו'. אולי חצי אחוז מהדרייברים כאלה, כל השאר בלי שום ביטוח

אגב יש עוד בעיה שלא הזכרתי קודם זה העבודה בשחור ומס הכנסה... שזה מסוכן מאוד משפטית

• הוסף לסימניות
אולי חצי אחוז מהדרייברים כאלה, כל השאר בלי שום ביטוח
אם כדבריך, 99.5% מהציבור שנוסעים עם הדרייברים במקרה ל"ע של פגיעה אין שום פיצוי? זה נורא לחשוב על זה..

אגב יש עוד בעיה שלא הזכרתי קודם זה העבודה בשחור ומס הכנסה... שזה מסוכן מאוד משפטית
לגבי עבודה בשחור, כל נהג יכול לפתוח עוסק פטור/מורשה ולדווח על הכנסותיו כדת וכדין.
אלא שגם אם לא יעשה את זה, אין השלכה על הנוסע, כמו למשל חוסר ביטוח כאמור.

• הוסף לסימניות
אם כדבריך, 99.5% מהציבור שנוסעים עם הדרייברים במקרה ל"ע של פגיעה אין שום פיצוי? זה נורא לחשוב על זה..
.

אכן, וזה גלוי וידוע.
רק חידדתי משהו שכולם יודעים.

..

לגבי עבודה בשחור, כל נהג יכול לפתוח עוסק פטור/מורשה ולדווח על הכנסותיו כדת וכדין.
אלא שגם אם לא יעשה את זה, אין השלכה על הנוסע, כמו למשל חוסר ביטוח כאמור.
ומה ירשום בהגדרת תחום פעילות העסק?
הסעות? לא יתנו לו, יש כללים מי יכול
וכל רישום אחר (כמו שירותי משלוחים ושליחויות) לא יועיל לו כלום אם יתפס, חבל על מה שהוא משלם להם...

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
מכיר מכלי ראשון סיפור נורא כזה שקשה לחשוב עליו.

• הוסף לסימניות
על הכשרים... ועל נהג ללא סמארטפון וואטסאפ... טיפש המאמין (אמנם הם לא מוציאים אותו בנסיעה, וזה רווח נקי),
זה לא נכון
אני נוסעת עם כושר דרייב
יש להם מכשירי כשר
(אולי יש עלות חודשית להצטרף אצלם, אין לי מושג)
אבל בוודאות לא עובדים עם ווצאפ.
והנהגים שלהם היימיש ללא סמארטפון
אז יש אמיתי...

• הוסף לסימניות
באופן גורף אין
יש קומבינה אחת לרשום רכב כרכב שטח, וזה רק רכבים מאוד מסויימים, ורק מי שיש לו אצל מי לרשום... צריך מישהו עם צי רכב, קצין בטיחות וכו'. אולי חצי אחוז מהדרייברים כאלה, כל השאר בלי שום ביטוח

מסוכן משפטית, אבל עוד לפני זה העבודה בשחור מסוכנת לעסק עצמו ולעוסק עצמו שהכנסותיו לא מוכרות..
מה תעשה מחר עם משכנתא שלא תקבל? מה תעשה מחרתיים (אחרי קורונה מלחמה מה הדבר הבא?) עם פיצויים שלא תקבל? מה תעשה כש(לא)תצטרך זכויות שכל עובד מקבל מהביטוח לאומי? מה תעשה עם פנסיה מאיפה תחיה (אא"כ עשית עצמאית)?
וכל זה עוד לפני החשש התמידי ש'הנה תופסים אותי'. ועוד לפני הלהתקדם בחיים, לאיפה תתקדם מלהיות נהג מונית בשחור? קיצור לך תלמד מקצוע מסודר ותעבוד כמו בן אדם. בהצלחה

• הוסף לסימניות
אני רק מחדד שגם אם לנהג אין ביטוח להסעת נוסעים
הנוסע יפוצה מקרנית
מי שיסתבך זה הדרייבר שקרנית יתבעו אותו

• הוסף לסימניות
זה לא שאין ביטוח כי קרנית מבטחת את זה, אלא שכדי לקבל פיצויים מקרנית צריך לתת יפוי כח לתביעה נגד הנהג. וזה לא פשוט הלכתי ומוסרית.
מה זה שונה מתביעת ביטוח רגילה?

• הוסף לסימניות
אני רק מחדד שגם אם לנהג אין ביטוח להסעת נוסעים
הנוסע יפוצה מקרנית
מי שיסתבך זה הדרייבר שקרנית יתבעו אותו
יש לך מקורות לזה? כי בהצצה קטנה באתר קרנית אני לא רואה זכר לזה.

אודות הקרן​

קרנית הינה תאגיד ציבורי שהוקם מכוח חוק פיצויים לנפגעי תאונות דרכים, תשל"ה – 1975.
חלק מפרמיית ביטוח החובה מופרש לקרן, למימון פעולותיה.
קרנית מטפלת בנזקי גוף בלבד ומפצה נפגעי תאונות דרכים שאין בידם לתבוע מבטח היכול לפצותם על הנזק והסבל שנגרמו להם, במקרים המנויים בחוק והבולטים בהם:

1. נפגעי תאונות "פגע וברח" .
2. נפגעים מרכב שהיה נהוג ע"י נהג חסר רשיון נהיגה, מרכב גנוב, מרכב שנעשה בו שימוש בניגוד לתנאי הפוליסה (דוגמת עסק של הסעת נוסעים בשכר) נפגעים ע"י רכב שלא בוטח כחוק (עקב אי תשלום הפרמיה).
3. נפגעים מרכב שהיה מבוטח בחברת ביטוח אשר נכנסה להליכי פירוק.

• הוסף לסימניות
הכל סיפורים, כל התחנות מוציאות מיד גם בקבוצות החיצוניות, הם רוצים לתת ללקוח מענה מהיר שלא יברח - כדי שלא יפסידו את העמלה, וגם לא אותו בעתיד.
ברידעס ועוד אמרו לי הנהגים שהתחנה לא מוציא מיד לחיצונים (בברידערס אמרו לי שזה הולך ככה, כשרים/ביפרים, אם אין אז היימיש מהתחנה, אם אין, מוציאים לקבוצה הכללית).
גם בתחנות שהנהג מתחייב מולם, ההתחייבות היא רק שזה לא מכשיר נייד, אבל טאבלט מותר, והם עצמם מוציאים נסיעות בוואטספ.
כשר דרייב וכשערע נסיעות לא מוציאים לווצאפ, ויש התחייבות של הנהגים לגבי ווצאפ, ולא אכפת שיחזיק כל מוצר מדיה שהוא.... בהתחלה היו הרבה תחנות שעשו את השטיקל של סמארטפון בכיס היום מי שמצהיר על עצמו ככשר עבר לביפרים מאחר שהבינו שהציבור יודע להבדיל בין התחנות שמשחקות אותה.... (דווקא ראיתי נהג אחד שהצליח להשתחל לחברה כשרה עם סמארטפון+ביפר אבל זה נדיר).

המידע נכון לחודש האחרון, יתכן שפעם היה שונה.

• הוסף לסימניות
ממש לא נכון!
ב'כשרע נסיעות' הנהגים ממש היימיש
יראי שמים
בקושי יש להם וויז

במקרה שהם לא מוצאים נהג מהקבוצה של הביפרים
הם מוציאים את זה לקווי הטלפון שלהם
ורק אח"כ מוציאים לקבוצות הוואצאפ

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה